Arvonnan säännöt: PEPOn perhetapahtuma

Tapahtuma
20.6.2017 15:30

Järjestämme Oma Säästöpankin Facebook -sivuilla arvonnan, jossa on palkintona lippuja PEPOn perhetapahtumaan. Tässä ovat arvonnan säännöt.

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa tiistaina 20.6.2017 ja päättyy torstaina 22.6.2017 klo 10.00. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Oma Säästöpankin Facebook-tililtä löytyvään julkaisuun kommentointia. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken perhelippuja 10 kpl PEPOn perhetapahtuman 27.6.2017. Perhelipulla pääsee ilmaiseksi sisään 2 aikuista ja kaikki heidän lapsensa. 

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille ja Oma Säästöpankin sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittajia ei tavoiteta kolmen päivän kuluessa, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon noutamisesta sovitaan voittajan kanssa. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Kaikki tapahtumat