Avaamme täyden palvelun konttorit Helsingin ja Turun ydinkeskustaan

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä, Turku, Helsinki, Yrityspankki, Maa- ja metsätalousasiantuntijat & Haapajärvi
3.10.2018

Tuomme hyvän lisän ja vaihtoehdon pankkitarjontaan Helsinkiin ja Turkuun. Molemmat konttorit ovat täyden palvelun konttoreita, myös kassapalvelut ovat saatavilla. Meidän valttina on henkilökohtainen palvelu ja ketteryys, kun päätökset tehdään lähellä asiakasta suoraan konttorissa.

Helsingin keskusta saa uuden pankkitoimijan kaupungin ytimeen, kun OmaSp avaa täyden palvelun konttorin vielä loppuvuodesta ydinkeskustaan. Konttori sijaitsee osoitteessa Kluuvikatu 3, 7. kerros, tyyliltään art deco-talossa. Tilaa on kaikkiaan 550 m2, jossa on parhaillaan käynnissä mittava remontti. Konttoriin on helppo tulla sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Kluuvin parkkihalli on aivan kulman takana. Tilan hallinta siirtyy pankille juuri ennen joulua ja avajaisia päästään viettämään tammikuussa 2019.

Helsingin konttorinjohtaja Tiia Matikkala puhkuu intoa ja energiaa: "OmaSp:n palvelua ja positiivista asennetta on ilo lähteä levittämään Helsingissä näin hienolla porukalla. Henkilöstön kokonaisvahvuus on tällä hetkellä kymmenen. Vielä haemme vahvistusta rahoitusassistentista ja sopivan henkilön löydyttyä myös rahoituspuolen osaajaa. Uuden konttorin sijainti on loistava ja aivan kaupungin ytimessä, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Olemme lähellä ihmisiä, vaikka olemmekin korkealla seitsemännessä kerroksessa. Konttorista avautuu ainutlaatuinen ja kaunis näkymä Helsingin kattojen yli Helsingin tuomiokirkolle."

Turku saa niin ikään uuden pankkitoimijan kaupungin ytimeen, kun OmaSp avaa 160 m2 konttorin katutasoon kävelykadun alkupäähän osoitteeseen Yliopistonkatu 25. Asiakkaiden on helppo tulla asioimaan niin jalan kuin julkisilla kulkuvälineillä. Myös parkkitilaa löytyy läheisestä Louhen parkkihallista. Tilan remontti on tavoitteena saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä. Turun avajaisia päästään viettämään tammikuussa 2019.

Aliisa Leimu on juuri aloittanut Turun konttorinjohtajana: "Tuskin maltan odottaa, että pääsemme tiimin kanssa tositoimiin uudessa konttorissa. On poikkeuksellista päästä työskentelemään sellaisen tiimin kanssa, jossa jokainen on mukana täydestä sydämestään. Henkilöstön rekrytoinnit ovat loppusuoralla. Tällä hetkellä Turun tiimissä ovat rahoituspäälliköt sekä palveluneuvoja. Tarkoituksena on vahvistaa tiimiä vielä yhdellä rahoituspäälliköllä ja palveluneuvojalla. Kun ovet aukeavat, on Turun tiimi valmiina valloittamaan asiakkaat ja puhaltamaan uudenlaista pöhinää pankkitoimintaan tällä alueella."

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592

aluejohtaja Markus Souru, puh. 020 758 2666

konttorinjohtaja Tiia Matikkala, puh.  020 758 2283

konttorinjohtaja Aliisa Leimu, puh. 020 758 2524