Facebook-arvonnan säännöt

Lahti
23.1.2017

Facebook-arvonnamme säännöt koskien pääsylippuja Lasb vs. OLS -salibandypeliin Lahden Suurhallissa.

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa maanantaina 23.1.2017 ja päättyy torstaina 26.1.2017 klo 12.00. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Oma Säästöpankin facebook-sivuilta löytyvän julkaisun tykkäämistä. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken 15 kpl pääsylippuja lauantaiseen 28.1.2017 Lasb vs. OLS -salibandypeliin klo 17 Lahden Suurhallissa.

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille ja Facebook-päivityksessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta peliä edeltävään päivään mennessä, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon noutamisesta ennen peliä sovitaan arvonnan järjestäjän kanssa.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.