Facebook-arvonnan säännöt 2016

Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Alavus Tuuri & Ähtäri
23.8.2016 08:15

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

 

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa perjantaina 23.08.2016 ja päättyy maanantaina 25.08.2016 klo 13.00. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

 

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Oma Säästöpankin facebook-sivuilta löytyvän julkaisun tykkäämistä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

 

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken 5 kpl OmaSp -pakettia, joihin kuuluu aurinkolasit ja säästölipas.

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille ja Facebook-päivityksessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnon arvonnasta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnon noutamisesta lähimmästä Oma Säästöpankin konttorista sovitaan voittajan kanssa. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista.

 

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.