Hauhon ja Rengon Säästöpankkisäätiöt lahjoittivat 18 000 vähävaraisille lapsiperheille

Mediatiedote
2.12.2020

Kaksi OmaSp Säätiötä ovat tehneet viimeisten viikkojen aikana useita lahjoituksia. 

Hauhon sekä Rengon Säästöpankkisäätiöt lahjoittivat huimat 18 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille Hope ry:n kautta. Lahjoitusvaroja Hope ry käyttää vähävaraisten perheiden joululahjahankintoihin, ruoka-apuun sekä lasten harrastusten tukemiseen.

Poikkeusaikana ruoka-avun tarve on selvästi lisääntynyt ja se näkyy myös joulun vietossa. Hope ry:n tavoitteena on tarjota tasa-arvoinen ja merkityksellinen joulu mahdollisimman monelle asiakasperheelle.

Lahjoitus tuntuu tosi hienolta ja hyvältä. Summa on iso ja menee varmasti tarpeeseen. Käyttökohteita kyllä löytyy, Hope ry:n edustajat kertoivat.

Hauhon ja Rengon säätiöt tekivät myös yhdessä OmaSp Hämeenlinnan konttorin kanssa lahjoituksen Hämeenlinnan Lentopallokerho ry:n koronan vastaisiin/ennaltaehkäiseviin toimiin sekä Zapway:n matalan kynnyksen harrastetoimintaan koko alueella.

Matalan kynnyksen harrastetoiminnalla edistetään lasten ja nuorten hyvinvointia ja taataan mahdollisuus jatkaa tärkeässä harrastuksessa perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta.

OmaSp Säätiöiden tarkoitus on tukea säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistämistä sekä alueensa elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen edistämistä koskevaa tutkimusta, koulutusta ja muuta työtä.