Henkilöasiakkaiden luottokortteihin uusi lisäominaisuus: Maksuton Ostoturvavakuutus

Mediatiedote
8.10.2020

Mikä voisi olla kurjempaa kuin upouuden kännykän putoaminen ja rikkoontuminen? Tai kahvikupin kaatuminen tietokoneen päälle sitä vaurioittaen? Ei huolta, Oma Säästöpankin henkilöasiakkaan luottokorttiin sisältyy jatkossa uutena lisäominaisuutena maksuton Ostoturvavakuutus*!

Oma Säästöpankki (OmaSp) on lisännyt kaikkien henkilöasiakkaiden luottokortteihin Ostoturvakuutuksen. Asiakkaan ostaessa esimerkiksi uuden huonekalun tai puhelimen kortin luotto-ominaisuudella, saa hän ostamalleen yli 50 euroa maksavalle tuotteelleen automaattisesti vakuutuksen 120 päivän ajaksi. Vakuutus korvaa tuotteen vahingoittumisen tai varkauden vakuutusehtojen mukaisesti 2 500 euroon asti ilman omavastuuta. Vuosittainen enimmäiskorvaus Oma Säästöpankin luottokorttia kohti on 2 500 euroa.

"Olen ollut korttien tuotepäällikkönä kaksi kuukautta ja on hienoa päästä jo näin pian lanseeraamaan uutta luottokorttiominaisuutta. Asiakkaidemme onkin hyvä muistaa, että vakuutuksesta on hyötyä myös silloin, kun heillä on laaja kotivakuutus: Vakuutuksesta voi hakea korvausta kotivakuutuksen omavastuuosuudesta, vaikka kotivakuutus olisikin jo korvannut vahingon, mutta omavastuuosuus olisi jäänyt asiakkaan maksettavaksi", kertoo Oma Säästöpankin korttien tuotepäällikkö Kirsi Niskanen innoissaan.

"Asiakkaamme ovat toivoneet Ostoturva-ominaisuutta luottokortteihimme. Vakuutus kattaa jokapäiväisen elämän vahinkoja ja antaa lisäturvaa asiakkaidemme arkeen. Meille pankkina on ensiarvoisen tärkeää, että kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kehitämme tuote- ja palvelutarjontaamme asiakaslähtöisesti", sanoo Oma Säästöpankin asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio.

Ostoturvavakuutus on suunniteltu kattamaan vahinkoja, joita meille kaikille tapahtuu päivittäisessä elämässämme:

• Matkapuhelin joutuu pesukoneeseen farkkujen taskussa. Puhelin saadaan korjattua toimintakuntoiseksi → Vakuutus korvaa matkapuhelimen korjauksen.

• Äkkijarrutuksen seurauksena kaupasta juuri ostettu uusi valaisin menee kotimatkalla auton takakontissa rikki → Vakuutus korvaa valaisimen.

• Kannettava tietokone on varastettu murron yhteydessä ja murrosta on ilmoitettu poliisille. Kotivakuutus korvaa varkauden, mutta 250 euron omavastuu jää korvaamatta. → Oma Säästöpankin Ostoturvavakuutus korvaa omavastuun määrän.

• Koira pureskelee olohuoneen uuden tuolin jalan ja repii sohvan päällisen rikki → Vakuutus korvaa tuolin ja sohvan uudelleenverhoilun.

• Uuden taulutelevision asennusyritys epäonnistuu, kun vanhan television seinäkiinnitysteline putoaa uuden television päälle. Uusi televisio menee rikki eikä sitä voida korjata → Vakuutus korvaa television.

Tarkempi sisältö sekä Ostoturvavakuutuksen ehdot löytyvät verkkosivultamme https://www.omasp.fi/fi/ostoturvavakuutus

*Ostoturvavakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki.