Huoltokatko sunnuntaina 30.10.2016

Tiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Hyllykallio, Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kihniö, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Online-palvelutiimi, Parikkala, Parkano, Renko, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Vuoksenniska, Suodenniemi, Tampere, Tuuri, Kurikka & Ähtäri
27.10.2016 14:45

Oma Säästöpankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 30.10.2016. Katko alkaa aamulla klo 03.30 kesäaikaa ja kestää klo 06.00 talviaikaa saakka.

Palvelukatkon aikana Debit- ja Electron-korteilla voi maksaa pääosin normaalisti. Korteilla ei palvelukatkon aikana voi asioida Otto.-automaateilla. Credit-kortit puolestaan toimivat katkon aikana normaalisti sekä maksuvälineinä että Otto.-automaateissa.

Katkon aikana ei voi myöskään käyttää verkkopankkia tai kirjautua verkossa sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana.

Suosittelemme varaamaan tarvittavan määrän käteistä palvelukatkon ajalle sekä hoitamaan kiireiset verkkopankkiasiat ennen katkon alkamista.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.