Huoltokatko sunnuntaina 30.10.2016

Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka & Ähtäri
27.10.2016 14:45

Oma Säästöpankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 30.10.2016. Katko alkaa aamulla klo 03.30 kesäaikaa ja kestää klo 06.00 talviaikaa saakka.

Palvelukatkon aikana Debit- ja Electron-korteilla voi maksaa pääosin normaalisti. Korteilla ei palvelukatkon aikana voi asioida Otto.-automaateilla. Credit-kortit puolestaan toimivat katkon aikana normaalisti sekä maksuvälineinä että Otto.-automaateissa.

Katkon aikana ei voi myöskään käyttää verkkopankkia tai kirjautua verkossa sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana.

Suosittelemme varaamaan tarvittavan määrän käteistä palvelukatkon ajalle sekä hoitamaan kiireiset verkkopankkiasiat ennen katkon alkamista.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.