Hyvä asiakkaamme - arvopaperipalvelun yleiset ehdot uudistuvat

Mediatiedote
18.2.2019

Arvopaperipalvelumme ehtoihin on tulossa muutoksia. Uudet yleiset ehdot ovat voimassa 1.4.2019 alkaen ja korvaavat palvelun nykyiset ehdot. Olemme päivittäneet arvopaperipalvelun ehtoja tarkoituksena selkiyttää ja parantaa niiden ymmärrettävyyttä. Ehtoihin on tehty myös rakenne- ja sisältömuutoksia. Ehtojen sisältö ei asiakkaan kannalta olennaisesti muutu.

Lähetimme kirjeen liitteenä uudistuneet ehdot tutustuttavaksi, jos tämä muutos koski asiakkuuttasi. Ehdot löytyvät myös verkkosivuiltamme osoitteessa www.omasp.fi/saastaminen-ja-sijoittaminen/osakkeet

Muutosten voimaantulo ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia, on sinulla oikeus irtisanoa arvopaperipalveluun liittyvät sopimuksesi voimassa olevien ehtojen mukaisesti ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Irtisanominen on mahdollista tunnistautuneena joko verkkopalvelun verkkoviestillä tai käymällä lähimmässä konttorissasi.

Toivottavasti olet tyytyväinen pankkimme palveluihin. Olethan tietoinen, että voit nykyisin hoitaa useimpia pankkiasioitasi konttorissa käynnin ja verkkopalveluiden lisäksi myös puhelimitse, OmaMobiili- ja OmaKonttori –sovelluksilla sekä chatissä.

Mikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä omaan konttoriisi tai asiakaspalveluumme 020 764 0600 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).