OmaSp hyväntekeväisyyshuutokaupalla tuetaan nuorten yrittäjyyttä

Mediatiedote - Seinäjoki Hyllykallio & Seinäjoki Keskusta
24.1.2018

Oma Säästöpankki järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Seinäjoella lauantaina 27.1. klo 12 osoitteessa Tuottajantie 37.

Oma Säästöpankki tukee huutokaupalla nuorten yrittäjyyttä. Huutokaupan tuotto jaetaan alle 18-vuotiaille yrityksen perustaville nuorille, uuden yrityksen alkupääomaksi. Haluamme myös tällä tavoin olla lähellä ja läsnä yhteiskunnassa, tukea hyvinvointia. Huutokaupasta tullutta tuottoa yrityksen perustamiseen voi hakea 1.2.2018 alkaen Oma Säästöpankista.

Tilaisuudessa myydään Oma Säästöpankki Seinäjoen puretun konttorin irtaimistoa mm. infrapunasauna, huonekaluja, keittiö-, kylpyhuone- ja wc-kokonaisuuksia, lasiseiniä, tilanjakajia, hyllyköitä, puutarhakalusteita jne. Huutokaupattaviin tuotteisiin pääsee tutustumaan 27.1. klo 11 alkaen osoitteessa Tuottajantie 37. Meklarina toimii Oma Säästöpankin lakimies Miikka Autio.

Tilaisuudessa ovat yhteistyökumppaneina Bayerncar, EPV Kiinteistöpalvelut Oy, K-Market Kymppi, K-Rauta Seinäjoki ja SJK.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.

Lisäys 29.01.2018: Huutokaupasta tullutta tuottoa yrityksen perustamiseen voi hakea 1.2.2018 alkaen lähettämällä avoimen hakemuksen osoitteeseen kirsi.viljanmaa@omasp.fi