Inderes aloitti Oma Säästöpankin seurannan

Mediatiedote
8.12.2020

Analyysiyhtiö Inderes Oy on aloittanut Oma Säästöpankin yhtiöseurannan. Heiltä pääanalyytikkona toimii Sauli Vilén ja analyytikkona Matias Arola.

Analyysiyhtiö Inderes aloitti OmaSp:n seurannan 11,00 euroan tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. Heidän näkemyksensä mukaan osake tarjoaa lähivuosille erinomaisen tuotto-odotuksen vahvan tuloskasvun ansiosta.

Olen iloinen, että Inderes aloitti yhtiöseurannan osaltamme ja saamme nykyisille sekä uusille osakkeenomistajille lisää riippumatonta tietoa pankkimme toiminnasta, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta.

Linkki Inderesin tuottamaan raporttiin.

Linkki Inderesin tuottamaan videoon.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta. Tällä Analyytikoiden julkaisut -sivustolla julkaistavat analyysit ovat itsenäisten analyysiyhtiöiden näkemyksiä Oma Säästöpankki Oyj:stä, osaketunnus OMASP. Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) ei voi vaikuttaa analyysien sisältöön eikä myöskään niissä esitettävän tiedon luotettavuuteen. OmaSp:lla ei ole mitään vastuuta tietojen todenperäisyydestä, kattavuudesta tai niiden käytöstä kenenkään toimesta. Ne eivät edusta OmaSp:n tai sen johdon mielipidettä, ennustetta eikä ennakkoarviota tulevasta. Informaatiota ei missään tapauksessa pidä pitää sijoitusneuvontana.