Kutsu tiedotustilaisuuteen 8.8.2019 klo 9

Mediatiedote
26.7.2019

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 26.7.2019 klo 9.00

Kutsu: Oma Säästöpankki Oyj julkaisee vuoden 2019 puolivuosikatsauksen ja toisen neljänneksen osavuosikatsauksen 8.8.2019 arviolta klo 9.00 ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 8.8.2019 klo 9

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp tai Yhtiö) julkaisee vuoden 2019 puolivuosikatsauksen ja toisen neljänneksen osavuosikatsauksen torstaina 8.8.2019. Osana sisältöä julkistamme myös ensimmäisen yhteiskuntavastuuraportin. Tiedote on luettavissa julkistuksen jälkeen yhtiön internetsivuilla www.omasp.fi/sijoittajat.

Tiedotustilaisuus OmaSp:n tuloksesta järjestetään analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja medialle torstaina 8.8. klo 9.00 OmaSp:n Helsingin konttorissa, osoitteessa Kluuvikatu 3, 7.krs, Helsinki. Tiedotustilaisuus on suomenkielinen. Tilaisuudessa ovat yhtiön puolelta toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri sekä viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Tiedotustilaisuuden jälkeen on mahdollisuus suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiin haastatteluihin. Sydämellisesti tervetuloa!

Tilaisuuden ohjelma:

klo 8.45 Tarjoilu

klo 9.00 OmaSp:n tuloskatsaus, toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi sekä talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri

Osallistujia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen minna.sillanpaa@omasp.fi viimeistään maanantaina 5.8.2019.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä 8.8.2019 klo 9.00 alkaen osoitteessa www.omasp.fi/sijoittajat ja myöhemmin tallenteena.

OmaSp järjestää englanninkielisiä puhelinkonferensseja erikseen sovittavina ajankohtina. Englanninkielisestä puhelinkonferenssista kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä johdon assistenttiin Essi Haloseen (essi.halonen@omasp.fi tai puhelimitse +358 44 265 1180) ajankohdan sopimiseksi.

Oma Säästöpankki Oyj

Lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 38 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.