OmaSp toivottaa lapset tervetulleeksi mukaan töihin 24.11.

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Alavus Tuuri, Ähtäri, Lahti & Jyväskylä
23.11.2017 09:00

Oma Säästöpankki avaa ovensa työntekijöidensä lapsille sekä lapsiasiakkailleen 24.11.2017 osallistuessaan valtakunnalliseen Lapsi mukaan töihin -päivään lapsen oikeuksien viikon perjantaina.

Lasten on tärkeää päästä näkemään ja kokemaan, missä heille tärkeät aikuiset viettävät päivänsä ja mitä työnteko on. Lapsi mukaan töihin -päivä tarjoaa meille hyvän mahdollisuuden nostaa esiin lasten ääntä ja osallisuutta sekä saada hyödynnettyä lasten ja nuorten raikkaita ajatuksia pankkimme toiminnassa. Osa Oma Säästöpankin konttoreista järjestää päivän aikana lapsiasiakkailleen ohjelmaa, kuten lippaan tyhjennystä ja väritystehtäviä.

”Meille pankkina läheisyys ja läsnäolo ovat tärkeitä asioita. Lapset huomiomme keskipisteenä on tervetullutta. Haluamme tällä tavoin nostaa esiin myös lasten ääntä. Moni lapsi ei välttämättä edes tiedä tai osaa selittää, mitä oma vanhempi, isovanhempi, kummisetä tai -täti tai muu tärkeä vanhempi tekevät työkseen. Toivottavasti näemme perjantaina konttoreissamme ruuhkaksi asti lapsiasiakkaitamme sekä työntekijöidemme lapsia”, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

”Omat 4- ja 6-vuotiaat tyttäreni tulevat perjantaina mukaan töihin. Toivon, että lapsilleni tulee enemmän ymmärrystä siitä, mitä äiti päivisin tekee, vaikka vielä pieniä ovatkin. On myös mukava näyttää työkavereilleni, millainen minun arkeni on”, kertoo Oma Säästöpankin Riihimäen konttorin palvelupäällikkö Henna Iso-Kuusela.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 36 konttorissa noin 125 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.