Nykyaikainen maksamisen tapa Google Pay OmaSp:n asiakkaiden käyttöön

Mediatiedote
29.10.2019

Oma Säästöpankki (OmaSp) laajentaa maksamisen palveluvalikoimaansa ja tuo uutena palveluna asiakkailleen Google Payn, joka mahdollistaa maksamisen Android-puhelimella.

Google Pay –sovelluksen voi aluksi ottaa käyttöön OmaSp Visa Credit- tai Visa Credit/Debit luotto-ominaisuudella. OmaSp Debit ja Electron -kortit tulevat Google Pay -sovellukseen vuonna 2020.

Google Pay toimii kuten kortilla maksettava lähimaksu. OmaSp:n asiakkaat voivat käyttää nyt Google Pay –palvelua lähimaksupäätteissä, sovelluksissa ja verkkokaupoissa. Palvelu on OmaSp:n asiakkaille maksuton ja vaatii vain maksukortin liittämisen puhelimen ”lompakkoon”. Kätevimmin Google Payn saa käyttöön OmaMobiili -sovelluksesta. Google Payn voi myös ottaa käyttöön Google Pay -sovelluksen kautta.

Näin helppoa on kortin lisääminen Google Pay –sovellukseen OmaMobiilista:

1. Avaa OmaMobiili –sovellus ja valitse kortti, jota haluat käyttää Google Pay –sovelluksessa

2. Paina ”Lisää kortti”.

3. Seuraa ohjeita ja hyväksy käyttöehdot.

”Voimme nyt tarjota asiakkaillemme nykyaikaisen mobiilimaksamisen tavan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme itse tekevät päätöksensä minkä maksamisen tavan he valitsevat: kortin, käteisen vai puhelimen. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja tarjota uusia, helppoja ja turvallisia digitaalisia maksamisen ratkaisuja perinteisten rinnalla. Tiivis yhteistyömme Pohjoismaiden johtavan maksualan toimijan Netsin kanssa varmistaa, että voimme tuoda innovatiivisimmat ja kiinnostavimmat maksutavat asiakkaillemme”, kertoo OmaSp:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Median haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi