Oma Säästöpankin maksukortit uudella brändi-ilmeellä elokuussa

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä, Turku, Helsinki, Yrityspankki, Maa- ja metsätalousasiantuntijat & Haapajärvi
1.8.2018

Oma Säästöpankin maksukorttien ilme uudistuu elokuussa. Maksukorttien nykyiset eläinkuvat jäävät historiaan ja tilalle saadaan uudet brändi-ilmeen mukaiset maksukortit.

Asiakkaat saavat uuden ilmeen mukaisen kortin uusissa korttitilauksissa elokuusta alkaen sekä vuosiuusinnan yhteydessä. Mikäli asiakas haluaa uusia korttinsa ilmeen uuteen ennen vuosiuusintaa, on sekin mahdollista tehdä pienellä lisämaksulla. Oma Säästöpankin uudistettuihin maksukortteihin on tuotu pankin tuttuja brändipalloja ja -kuoseja minimalistisen tyylikkäällä tavalla, matta-kiiltävä kontrastilla. Kaikkiin kortteihin on myös lisätty vihreä ydinmuovi, jolla kortti erottuu hyvin muista lompakon korteista.

Pankin ja Visan tunnukset löytyvät kortin yläreunasta. Visa Electron korttia lukuun ottamatta kaikissa korteissa on nimi ja numero vihreällä metallinhohtoisella värillä. Designmainen toteutus, väriyhdistelmät ja valitut toteutustekniikat antavat kortille myös arvokkuutta.

Uudistuksen myötä Oma Säästöpankin maksukortteja on jatkossa kolmella eri ilmeellä/värillä. Valkoinen väri on Visa Credit/Debit, Visa Credit ja Visa Debit korteissa. Vihreä pallokuosivalkoisella pohjalla on Visa Electron kortissa. Musta väri on Visa Business Debit kortissa.

 

Medialle lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 6659