Oma Säästöpankin mobiilisovellus uudistaa digitaalisen pankkikokemuksen

Pörssitiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri & Lahti
10.5.2017 10:00

Oma Säästöpankki on edelläkävijä Suomessa lanseeraamalla henkilökohtaisen videopalvelun osana OmaMobiili-pankkisovellustaan. Palvelu on ladattavissa sovelluskaupoista lähipäivinä ja sitä voivat käyttää kaikki pankki- ja talouskysymyksiin vastauksia hakevat henkilöt pankkiasiakkuudesta riippumatta.

Kuin pankkiin astuisi

”Jatkossa henkilökohtaisen videopankkipalvelun käyttö rinnastetaan pankissa käymiseen, logiikka on aika lailla sama. Kuka tahansa voi kävellä muutoinkin pankin konttoriin ja pyytää apua, tai kuka tahansa voi soittaa meille. Nyt tämä sama idea toteutetaan digisti”, kertoo Oma Säästöpankin tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen.

Video on uusi kanava kohdata asiakas

”Oma Säästöpankille henkilökohtainen videopalvelu on uusi kanava kohdata asiakas. Tämä mahdollistaa joustavamman tavan asioida pankissa ja pystymme antamaan henkilökohtaista palvelua sekä nopeita vastauksia vaativissa tilanteissa. Seuraavaan sovellusversioon Oma Säästöpankki on kehittämässä asiakkaan tunnistamista. Tämä merkitsee sitä, että tulevaisuudessa kaikki pankkiasiat voidaan hoitaa digisti, jopa lainaneuvottelut”, sanoo Oma Säästöpankin tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen.

Ei erillistä ajanvarausta

Henkilökohtaista palvelua voi saada pankin aukioloaikoina, kun se sopii omaan aikatauluun. Erillistä pankkitapaamista ei tarvitse varata. Henkilökohtaisen videopalvelun käyttö on helppoa. Palvelun saa käyttöön lataamalla ilmaisen sovelluksen älylaitteeseen sovelluskaupasta.

Tutut pankkihenkilöt ”taskussa” mukana

”Olemme halunneet säilyttää voimakkaan digikehityksen rinnalla merkityksellisen asiakaskokemuksen. Kun mobiilipalveluiden käyttö kasvaa koko ajan, myös henkilökohtaiset pankkikontaktit kasvokkain vähenevät. Moni asiakas haluaa edelleen asioida kasvokkain tutun pankkihenkilön kanssa. Tällä palvelulla vahvistamme tätä kokemusta”, pohtii Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj
toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen, puh. 040 5529534, kari-mikael.markkanen@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi