Oma Säästöpankin toimitilojen laajennus Haminassa

Mediatiedote - Hamina
12.10.2017 12:00

Oma Säästöpankin vahva kasvu jatkuu Haminassa, konttori ottaa käyttöön n. 100m2 uutta konttoritilaa Satamakadulla. Tilat sijaitsevat nykyisten tilojen välittömässä yhteydessä.

”Konttorimme on kasvattanut volyymiaan edellisten kolmen vuoden aikana. Samalla meille on syntynyt tarve uusille ja entistä paremmin asiakaskäyttöön soveltuville tiloille, kertoo aluejohtaja Teemu Tuukkanen. Uskomme edelleen kasvotusten tapahtuvan asioinnin olevan meille vahvuus ja siten voimme panostaa toimitiloihin. Laajennuksen myötä saamme myös Haminaan pysyvän tilan kiinteistövälityskumppani OmaKodeille”, jatkaa Tuukkanen.

Konttorinjohtaja Mila Kompan mukaan konttorilla oli erityisesti tarve toimiville neuvottelutiloille, jotka nyt saadaan käyttöön. ”Voimme jatkossa entistä paremmin järjestää tilaisuuksia ja tietoiskuja omissa tiloissa”, toteaa Komppa.

Oma Kotien Mika Merisalo ottaa ilolla vastaan uuden toimipisteen Oma Säästöpankin yhteydessä. ”Yhteistyömme Kotkassa on toiminut erittäin hyvin ja nyt pääsemme entistä paremmin toimimaan myös Haminan, Virolahden ja Miehikkälän suuntaan sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa. Oma Kodit työllistää tällä hetkellä Kotkassa 5 henkeä, mutta haemme parasta aikaa 1-2 välittäjää vastaamaan hiljalleen kohenevan asuntomarkkinan vaatimuksia” kertoo Kymen Asuntokeskuksen Mika Merisalo.
 

Uusien tilojen avajaisia juhlitaan pe 13.10.2017 klo 10-14. 

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 35 konttorissa noin 125 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä. www.omasp.fi

Kymen Asuntokeskus Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Yrityksellä on toimipisteet Kotkassa ja Haminassa. Yritys on vuodesta 2016 saakka ollut mukana valtakunnallisessa Oma Kodit-kiinteistövälitysketjussa.