Oma Säästöpankin viestintäjohtajana on aloittanut Minna Sillanpää

Pörssitiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri & Lahti
3.4.2017 10:45

Minna Sillanpää on aloittanut Oma Säästöpankin viestintäjohtajana 3.4.2017. Hän vastaa pankin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinointiviestinnästä. Positio on organisaatiossa uusi ja hän hoitaa tehtävää Seinäjoelta käsin. 

”Tämän position täyttäminen oli selkeä strateginen tavoite. On loistavaa, että saimme Minnan tähän tehtävään. Hänen kokemuksensa, osaamisensa ja taustansa sopivat juuri meille”, sanoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

”On hienoa olla mukana toteuttamassa pankin ainutlaatuista kasvutarinaa. Pankin arvot ja tapa tehdä töitä tekivät minuun suuren vaikutuksen jo aiemmin”, kertoo Minna Sillanpää tyytyväisenä.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj
toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 657 5506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi