Oma Säästöpankki avaa konttorin Lahteen

Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Alavus Tuuri, Ähtäri & Lahti
20.1.2017

Oma Säästöpankki OyJ (OmaSp) avaa uuden täydenpalvelun pankkikonttorin Lahteen pääkadun varteen. Uudet toimitilat remontoidaan Aleksanterinkatu kuudessa ja avataan asiakkaille kevään 2017 aikana. 

Oma Säästöpankin Lahden konttorinjohtajaksi on nimitetty Hanna-Mari Forsström. Hanna-Mari on aiemmin toiminut Lammin Osuuspankin Lahden pankinjohtajana.

- On mahtavaa saada olla mukana konttorin perustamisessa uudelle paikkakunnalle. Nyt tehdään valmistelutyötä suurella innolla, jo kovasti mielessä se hetki kun saamme avata konttorimme ovet ensimmäisen kerran ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Oma Säästöpankkiin Lahteen, kertoo meidän Hanna-Mari. 

Oma säästöpankin konttoriverkostossa on tähän asti ollut aukko Lahden seudulla. Keskeisenä ajatuksenamme on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti, olla lähellä ja läsnä, sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa. OmaSp haluaa vahvistaa rooliaan Suomen suurimpana ja itsenäisenä säästöpankkina, ja nyt on sopiva hetki laajentaa konttoriverkostoa Hämeen alueella. 

Uusi täydenpalvelun pankkikonttorimme palvelee asiakkaita laajoin palveluajoin arkisin klo 18 asti ja aikavarauksella myös lauantaisin. Laajojen aukioloaikojen lisäksi asiakkaidemme käytössä on monipuoliset verkkopalvelumme, ja asiakkaamme voivat asioida myös sähköisen chat-palvelun kautta ja tulevaisuudessa tarjoamme myös videoneuvotteluun mahdollisuuden. Konttoripalvelun lisäksi pankkipalvelua tarjotaan jatkossa yhä enemmän asiakkaiden luona joustavin palveluajoin. 

 

Lisätietoja:

Jussi Pohto, aluejohtaja Oma Säästöpankki Oyj

jussi.pohto@omasp.fi / 040 1698 010