Oma Säästöpankki Mikkelin Asuntomessuilla

Tapahtuma - Mikkeli
17.7.2017-13.8.201710:00

Mikkelin Oma Säästöpankki on mukana Mikkelin Asuntomessuilla kahden viikon ajan. Oma Säästöpankin pisteen löytää messualueelta Messutalo nro 24:stä, jonka nimi on MinunVALO. Olemme paikalla 14.-21.7.2017 sekä 7.-13.8.2017.

Järjestämme asuntomessuilla SUP-melontalauden arvonnan. Arvontaan pääsee osallistumaan myös messujen ajan Mikkelin Oma Säästöpankin konttorissa. 

Tervetuloa mukaan messuille kanssamme!

SUP-melontalaudan arvontasäännöt

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 14.7.2017 ja päättyy 13.8.2017. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää virallisen arvontalipukkeen palauttamista kilpailun järjestysaikana joko Mikkelin Asuntomessuilla tai Mikkelin Oma Säästöpankin konttorille. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken SUP -melontalauta. 

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Oma Säästöpankki pitää oikeuden ilmoittaa voittajasta viestinnässään. Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden viikon kuluessa kuluessa, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon noutamisesta sovitaan voittajan kanssa. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki tapahtumat