Oma Säästöpankki mukaan K-ruokakauppojen Osta ja Nosta -palveluun

Tiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Hyllykallio, Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kihniö, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Parikkala, Parkano, Renko, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki, Vuoksenniska, Suodenniemi, Tampere, Tuuri, Kurikka & Ähtäri
30.11.2016 11:00

K-ruokakauppojen ilmainen Osta&Nosta -palvelu laajenee joulukuun alusta lukien myös Oma Säästöpankin asiakkaiden käyttöön.

K-ruokakaupat tarjoavat asiakkailleen valtakunnallisesti toimivan Osta&Nosta – käteisnostopalvelun, jossa kaupan kassalla voi kortilla maksaessaan nostaa rahaa 200 euroon asti. Palvelu on ollut käytössä yli kolmen vuoden ajan ja asiakkaat ovat ottaneet sen positiivisesti vastaan.
 
- Osta&Nosta -palvelu tuo helppoutta arkeen, sillä rahannosto on maksutonta ja onnistuu kätevästi ruokakauppareissulla kaupan kaikkina aukioloaikoina. Erityisellä innolla palvelu on otettu vastaan haja-asutusalueilla ja paikkakunnilla, joissa pankkipalveluja on supistettu, kehityspäällikkö Juha Andelin Keskosta sanoo.
 
Käteisnostopalveluun tulee uutena mukaan nyt myös Oma Säästöpankki.
 
- Oma Säästöpankin asiakkaat pääsevät nyt palvelun piiriin. On ilo tarjota asiakkaillemme helppo ja turvallinen tapa käteisen nostamiseen. K-ruokakauppojen kattava verkosto sekä laajat aukioloajat täydentävät erinomaisesti asiakkaidemme käytössä olevia käteispalveluvaihtoehtoja, kertoo Oma Säästöpankin hallintojohtaja Sarianna Liiri.
 
 
Käteistä K-ruokakaupoista ympäri Suomen


K-ruokakaupat ja Neste K-liikenneasemat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua ympäri Suomen. Kassalta voi debit-kortilla maksaessa nostaa rahaa aina 200 euroon asti. Nostolle ei ole määritelty alarajaa. Käteistä voi nostaa K-ruokakaupoista, joissa on Osta&Nosta –tunnus. Oma Säästöpankin lisäksi Osta&Nosta –palvelussa ovat mukana Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki ja Säästöpankki.

 
Lisätietoja


Kehityspäällikkö Juha Andelin, Kesko Oyj, puh. 0500 504 302, juha.andelin@kesko.fi


Hallintojohtaja Sarianna Liiri, Oma Säästöpankki, puh. 0207 640 631, sarianna.liiri@omasp.fi