Oma Säästöpankki mukaan K-ruokakauppojen Osta ja Nosta -palveluun

Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Alavus Tuuri & Ähtäri
30.11.2016 11:00

K-ruokakauppojen ilmainen Osta&Nosta -palvelu laajenee joulukuun alusta lukien myös Oma Säästöpankin asiakkaiden käyttöön.

K-ruokakaupat tarjoavat asiakkailleen valtakunnallisesti toimivan Osta&Nosta – käteisnostopalvelun, jossa kaupan kassalla voi kortilla maksaessaan nostaa rahaa 200 euroon asti. Palvelu on ollut käytössä yli kolmen vuoden ajan ja asiakkaat ovat ottaneet sen positiivisesti vastaan.
 
- Osta&Nosta -palvelu tuo helppoutta arkeen, sillä rahannosto on maksutonta ja onnistuu kätevästi ruokakauppareissulla kaupan kaikkina aukioloaikoina. Erityisellä innolla palvelu on otettu vastaan haja-asutusalueilla ja paikkakunnilla, joissa pankkipalveluja on supistettu, kehityspäällikkö Juha Andelin Keskosta sanoo.
 
Käteisnostopalveluun tulee uutena mukaan nyt myös Oma Säästöpankki.
 
- Oma Säästöpankin asiakkaat pääsevät nyt palvelun piiriin. On ilo tarjota asiakkaillemme helppo ja turvallinen tapa käteisen nostamiseen. K-ruokakauppojen kattava verkosto sekä laajat aukioloajat täydentävät erinomaisesti asiakkaidemme käytössä olevia käteispalveluvaihtoehtoja, kertoo Oma Säästöpankin hallintojohtaja Sarianna Liiri.
 
 
Käteistä K-ruokakaupoista ympäri Suomen


K-ruokakaupat ja Neste K-liikenneasemat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua ympäri Suomen. Kassalta voi debit-kortilla maksaessa nostaa rahaa aina 200 euroon asti. Nostolle ei ole määritelty alarajaa. Käteistä voi nostaa K-ruokakaupoista, joissa on Osta&Nosta –tunnus. Oma Säästöpankin lisäksi Osta&Nosta –palvelussa ovat mukana Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki ja Säästöpankki.

 
Lisätietoja


Kehityspäällikkö Juha Andelin, Kesko Oyj, puh. 0500 504 302, juha.andelin@kesko.fi


Hallintojohtaja Sarianna Liiri, Oma Säästöpankki, puh. 0207 640 631, sarianna.liiri@omasp.fi