OmaKonttori-sovellus tuo pankkineuvojan aina lähelle – uutta Suomessa

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä, Turku, Helsinki, Yrityspankki, Maa- ja metsätalousasiantuntijat & Haapajärvi
13.7.2018

Oma Säästöpankki tuo markkinoille uuden ja innovatiivisen OmaKonttori-sovelluksen, joka tuo pankin palveluneuvojan ja konttorikäynnit asiakkaan älypuhelimeen. OmaKonttori-sovelluksella voidaan lähettää viestejä sekä soittaa ääni- ja videopuheluita asiakkaan valitsemalle pankkineuvojalle. Sovelluksen kautta on mahdollista hoitaa pankkiasiointi henkilökohtaisesti saman pankkineuvojan kanssa kuin konttorissakin.

OmaKonttori-sovellus otetaan käyttöön vaiheittain. OmaKonttori-sovellusta pilotoidaan muutamien pankkikonttoreiden ja asiakkaiden kanssa loppukesän aikana. Tavoitteena on laajentaa OmaKonttori-sovellus koko OmaSp:n konttoriverkoston käyttöön syksyn 2018 aikana. OmaKonttori-sovellus julkaistaan sovelluskauppoihin 13.7.2018 ja on sieltä ladattavissa noin klo 9.

Tietohallintojohtajamme Kari-Mikael Markkanen on innoissaan uudesta OmaKonttori-sovelluksesta: ”Otamme käyttöön sovelluksen, joka tuo konttorissa käynnin ja palveluneuvojan asiakkaan luo älypuhelimella. Riittää, että asiakas on ladannut sovelluksen ja sen jälkeen hän voi olla yhteydessä haluamaansa konttoriin ja pankkineuvojaan. OmaKonttori-sovelluksemme vie digitaalisen asiakaskokemuksen ihan uudelle tasolle.”

”Meillä Oma Säästöpankissa on tärkeää, että asiakkaat saavat ihmisläheistä pankkipalvelua myös silloin, kun he haluavat hoitaa pankkiasioitaan digitaalisissa kanavissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme konttorikäynnin rinnalla myös nykyaikaiset ja kattavat digitaaliset palvelut. Uskon, että asiakkaamme arvostavat sitä. OmaKonttori-sovelluksella mahdollistamme henkilökohtaisen digitaalisen palvelun, jossa ihminen kohtaa ihmisen. Olemme asiakaslupauksemme mukaisesti lähellä ja läsnä myös digitaalisesti”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Parhaan pankkikokemuksen asiakas saa hyödyntämällä laajasti OmaSp:n tarjoamia palvelukanavia. Henkilökohtaisen konttoriasioinnin rinnalla on tarjolla digitaalisina kanavina verkkopankki, OmaKonttori-, OmaVahvistus- ja OmaMobiili -sovellukset.

 

Lisätietoja antaa:

Oma Säästöpankki Oyj
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592