OmaSp Master -koulutuksesta valmistui 13 asiantuntijaa ja esimiestä

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä & Turku
21.2.2018 13:00

OmaSp Master-koulutusohjelman ensimmäinen kurssi päättyi iloisiin tunnelmiin Helsingissä keskiviikkona 21.2.2018. Päättötodistuksen sai 13 OmaSp:n esimiestä ja asiantuntijaa: Päivi Haapolahti, Simo Hulkko, Henna-Riikka Iso-Kuusela, Hannele Knaapi, Kirsi Kortesluoma, Sofia Latvajärvi, Minna Nyström, Tarja Pollari, Krista-Maria Puhjo, Niko Rajamäki, Mika Rantanen, Jenni Vainikka ja Marika Vartiainen.

Viidentoista opintopisteen koulutuskokonaisuus sisälsi kaikkiaan 12 lähiopetuspäivää ja noin 100 tuntia itseopiskelua. Koulutus käynnistyi joulukuussa 2016 yhteistyössä Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosin kanssa. 

2836-OM4C1889OmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

OmaSaastopankki-OmaSp-2018-omaspmaster.jpg

 

”Henkilöstömme osaaminen ja kyvykkyys on keskeinen kilpailutekijämme. Panostaminen OmaSp Master -koulutusohjelmaan on ollut meille tärkeää. Arvostan suuresti osallistujien ansiokasta paneutumista sekä opiskeluun että kehittämistöihin, kaikki on tapahtunut työn ohessa. Tässä vaiheessa on jo mukava kertoa, että seuraavan OmaSp Masterin avoin haku käynnistyy syksyllä 2018 ja itse koulutusohjelma alkuvuodesta 2019”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Talous- ja hallintojohtajamme Sarianna Liiri on ollut mukana OmaSp Master -koulutusohjelmassa alusta alkaen ryhmän tukena. ”Oivallus tämän koulutusohjelman toteuttamisesta lähti vahvasti esimiestyön kehittämisestä. Tunnistimme myös asiantuntijaroolin tärkeyden ja sen myötä päätimme toteuttaa koulutuskokonaisuuden ryhmälle, jossa on samalla kertaa sekä asiantuntijoita että esimiehiä. OmaSp Master on ensimmäinen koulutuskokonaisuus, joka kokoaa laajasti eri puolilta Suomea pankin osaajia. Tavoitteena oli saada aikaan hyvin käytäntöön kytketty koulutuskokonaisuus. Voin nyt tyytyväisenä sanoa, että olemme tässä onnistuneet. Oli ilo kuulla, miten käytännönläheisesti jokaisen kehittämistyö pureutui pankkimme arkeen”, kertoo talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri.

2835-OM4C1966OmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

OmaSaastopankki-OmaSp-2018-omaspmaster-sarianna-liiri.jpg

Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri on ollut alusta asti mukana tukemassa OmaSp Master -koulutusohjelmaan osallistuneita. Hän oli jakamassa todistuksia valmistuneille.

”Koulutus on ollut hieno yhteinen matka koko ryhmän kanssa ja antanut enemmän kuin ottanut. Ryhmästä on muodostunut yksi suuri perhe. Olen myös oppinut enemmän armollisuutta omaa tekemistäni kohtaan ja hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Opiskelun myötä olen päässyt kehittämään myös omaa työtäni ja työskentelytapojani, oma ajattelu on jalostunut”, kiittelee Kankaanpään konttorin palveluneuvoja Sofia Latvajärvi mahdollisuudestaan olla mukana koulutusohjelmassa.

2833-OM4C1860OmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

OmaSaastopankki-OmaSp-2018-omaspmaster-sofia.jpg

Sofia Latvajärvi on yksi OmaSp Master -valmistuneista.

”OmaSp on lähtenyt viisaasti ja nerokkaasti rakentamaan yhteisiä toimintatapoja unohtamatta pankin strategiaa lähellä ja läsnä. Koulutuskokonaisuus on räätälöity pankin tarpeista. OmaSp Master on hyvin konkreettinen ja elävä esimerkki siitä, mitä tapahtuu henkilön kehittymisessä. Henkilön menestyminen ei ole koskaan sattumaa. Vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat jatkossa entistä kriittisempiä menestystekijöitä”, kertoo tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosin projektipäällikkö Jukka Sysilampi.

Jukka Sysilampi kertoo videolla viimeisen päivän tunnelmiaan.

Viimeisenä päivän käytiin läpi vielä lopputöitä ja sitten juhlittiin.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj 

toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 657 5506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, puh. 040 835 6712, sarianna.liiri@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.