OmaSp tarjoaa vastuullista kesäduunia - 30 pankkialasta kiinnostunutta saa paikan

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä & Turku
26.1.2018

OmaSp on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

Palkkaamme kesäksi 2018 eri puolille Suomea 30 pankkialasta kiinnostunutta asiakaspalvelutehtäviin. Hakija voi täyttää hakemuksen verkkosivuillamme. Kannustamme hakijaa lisäksi olemaan yhteydessä yksikköön, joka kiinnostaa. Usein pääsemme jatkamaan yhteistä tekemistä myös kesätyön jälkeen, sillä moni kesätyöntekijä jatkaa pankissamme opiskeluiden päätyttyä. Uskomme, että jokaisen työntekijän panostus ja lahjakkuus takaavat menestyksemme: arvostamme jokaista sekä henkilönä että persoonana.

”Toivottavasti saamme myös tälle kesälle innokkaita hakijoita. OmaSp on palkannut vuoden 2017 aikana 30 vakituista ja 45 määräaikaista työntekijää”, kertoo talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri innostuneena.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, puh. 040 835 6712, sarianna.liiri@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta 250 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.