OmaSp toivottaa lapset tervetulleeksi mukaan töihin 22.11.

Mediatiedote
19.11.2019

OmaSp on mukana jo kolmatta kertaa valtakunnallisessa Lapsi mukaan töihin -päivässä lapsen oikeuksien viikon perjantaina 22.11.2019. 

Lapsi mukaan töihin –päivä tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden nostaa esiin lasten ääntä ja osallisuutta sekä kuulla lasten ja nuorten raikkaita ajatuksia pankkimme toiminnasta. Lasten on tärkeää päästä näkemään ja kokemaan, missä heille tärkeät aikuiset viettävät päivänsä ja mitä työnteko on. OmaSp:n konttorit eri puolilla Suomea järjestävät päivän aikana lapsille ohjelmaa, kuten säästölippaan tyhjennystä ja väritystehtäviä.

OmaSp:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi toivoo näkevänsä perjantaina konttoreissa ruuhkaksi asti lapsiasiakkaita ja työntekijöille tärkeitä lapsia: ”Meille läheisyys ja läsnäolo ovat tärkeitä asioita ja lapset huomiomme keskipisteenä on tervetullutta. Työn ja perheen yhteensovittaminen on koko yhteiskunnan etu ja tämä on yksi mukava tapa edistää sitä.”

OmaSp Imatran konttorinjohtaja Lotta Kautonen on valmistautunut päivään huolella henkilökunnan kanssa ja tietää jo etukäteen, että lapset odottavat innoissaan osallistumista päivään: ”Meillä henkilökunnan lapset osallistuvat yhteiseen aamupalaveriin ja lapset pääsevät näin tutustumaan vanhemman esimieheen ja työkaveriin. Lisäksi järjestämme lapsille oman tutustumiskierroksen pankkiin ja samalla he pääsevät tutustumaan pankin eri työtehtäviin. Lapset voivat osallistua myös heijastimien jakamiseen pankin asiakkaille päivän aikana.”

”OmaSp Alavuden Keskustan konttorin vahvuus lähes tuplaantuu perjantaina, kun kolmen työntekijän lapset osallistuvat päivään. Lapset pääsevät tutustumaan työhön pankissa ja ottavat haltuun konttorin joulukoristelun jossakin vaiheessa päivää. Haluamme huomioida kaikki lapset päivän aikana ja järjestämmekin kaikille lapsille joulukorttitapahtuman. Lapset saavat 
makoisan yllätyspalkinnon tuodessaan itse tehdyn joulukortin perjantaina”, kertoo Alavuden Keskustan konttorinjohtaja Tarja Pollari päivästä.

Lisätietoja antaa:
OmaSp viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi