OmaSp vahvistaa asiakasliiketoiminnan organisaatiotaan

Mediatiedote
16.2.2018

Oma Säästöpankin kasvu ja toiminnan jatkuva kehittyminen ovat edellyttäneet operatiivisen johdon vastuualueiden selkeyttämistä. Organisaatiouudistuksen suurin hyöty ja muutos kohdistuvat asiakasliiketoimintaan. Pasi Turtio on nimitetty Oma Säästöpankin asiakasliiketoiminnan johtajaksi. Hän jatkaa edelleen myös pankin varatoimitusjohtajana. Uudistuksessa muodostetaan uutena asiakasliiketoiminnan ryhmänä Yrityspankki.

Pasi Turtio toimii sekä aluejohtajien että Yrityspankin johtajan esimiehenä. Harri Karjalainen on nimitetty samassa yhteydessä aluejohtajaksi ja Erkki Rämä Yrityspankin johtajaksi. Lisäksi asiakasliiketoimintaa on vahvistettu nimittämällä Antti Varila luottojohtajaksi.

Operatiivisen johdon uudistuksen myötä myös johtoryhmän kokoonpano on muuttunut. Oma Säästöpankin johtoryhmässä ovat toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, varatoimitusjohtaja, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, päälakimies Helena Juutilainen, talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen ja viestintäjohtaja Minna Sillanpää. Laajennetussa johtoryhmässä ovat lisäksi aluejohtaja Harri Karjalainen, aluejohtaja Jussi Pohto ja Yrityspankin johtaja Erkki Rämä. Myös henkilöstön edustus täydentää johtoryhmän kokoonpanoa kevään aikana.

”Organisaatiouudistuksen tavoitteena on varmistaa pankin kasvu ja kehittyminen myös jatkossa. Yrityspankin muodostaminen uutena asiakasliiketoiminnan ryhmänä on perusteltua. PK -yritys sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osuus pankkiliiketoiminnassamme on vahvistunut. Kaiken kaikkiaan uudistus selkeyttää vastuujakoa ja antaa paremmat resurssit asiakasliiketoimintaan”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

”Luonnollisesti olen innoissani saadessani lisää vastuuta. Intohimoni on palvella asiakkaita. Pankkimme menestyksen perusta on haluttavuus ja asiakaskokemuksen ainutlaatuisuus. Haluan, että asiakkaiden asiointi pankissamme tuottaa heille iloa, on miellyttävämpää, helpompaa, sujuvampaa ja joustavampaa kuin muilla”, pohtii varatoimitusjohtaja, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio tavoitteitaan.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 657 5506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
varatoimitusjohtaja, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, puh. 040 484 5559, pasi.turtio@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.