Rahoitusalan riitaan ei vielä ratkaisua - merkittävä osa Oma Säästöpankin konttoreista palvelee edelleen lakon aikana

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Alavus Tuuri, Ähtäri, Lahti , Jyväskylä & Turku
3.1.2018

Työmarkkinajäsenet ovat käyneet rahoitusalan työehtosopimusneuvotteluja syksyn aikana. Rahoitusalan työehtosopimus on päättynyt 30.11.2017. Rahoitusalan viikonlopputyötä koskeneeseen kiistaan ei edelleenkään löytynyt ratkaisua. Riitaa soviteltiin tiistaina ja keskiviikkona valtakunnansovittelijan johdolla. Sovittelun päättyminen merkitsee torstaille ja perjantaille ilmoitettujen lakkojen toteutumista. Lakko sulkee valtaosan pankkikonttoreista eri puolella Suomea. 

Oma Säästöpankin konttoreista merkittävä osa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös lakon aikana. Auki ovat Alajärvi, Alavus, Espoo, Hauho, Hämeenlinna, Ilmajoki, Jyväskylä, Kajaani, Kauhajoki, Kuortane, Kurikka, Lahti, Lempäälä/Ideapark, Mikkeli, Parkano, Riihimäki, Seinäjoki Keskusta ja Hyllykallio, Savonlinna, Tampere, Turku, Tuuri ja Ähtäri. Konttorikohtaiset aukioloajat löytyvät pankin kotisivuilta. Lisäksi Oma Säästöpankin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse molempina päivinä klo 9-15.

”Asiakkaamme ovat olleet kovasti tyytyväisiä, että kykenemme tarjoamaan kattavasti palvelua myös työtaistelun aikana”, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Kaikki sovitut asiakastapaamiset hoidetaan, mikäli muuta ei ole asiakkaan kanssa sovittu. Lakon aikana verkkopankkimme, mobiilipalvelullemme, maksukortit sekä maksujen välitykset toimivat normaalisti.

Pahoittelemme mahdollisesta työtaistelusta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj
toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506,pasi.sydanlammi@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592,minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 133 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.