OmaSp Savonlinnan konttorilla luovutettiin EkspSäätiön avustuksia

Tapahtuma
25.5.2018 12:00

OmaSp:n Savonlinnan konttorilla järjestettiin kahvitilaisuus 24.5.2018, jossa luovutettiin EkspSäätiön avustuksia Savonlinnan seudun yhdistyksille:

  • FC Kerimäki 650 € halli- ja kenttämaksuihin
  • Punkaharjun Urheilijat 1000 € junioritoiminnan tukemiseen
  • Savonlinnan Taitoluistelijat ry 1500 € välinehankintoihin. 

Avustuksia vastaanottivat tilaisuudessa FC Kerimäen puheenjohtaja Olli Toivonen sekä Savonlinnan Taitoluistelijat ry:n puheenjohtaja Heidi Käyhkö ja rahastonhoitaja Heikki Huopainen.

Avustusten saajat yllättyivät EkspSäätiön avustusten määrästä, joka vuonna 2018 on noin 800.000 euroa Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueilla. Avustusten saajat pitivät hienona asiana, että paikkakunnan seura- ja yhdistystoimintaa tuetaan. Pienen seuran tai yhdistyksen on vaikea saada esim. yhteistyökumppania.

”Avustuksen saaminen välinehankintoihin oli iloinen yllätys. Saatu avustus tukee seuran toimintaa”, kertoo Savonlinnan Taitoluistelijoiden puheenjohtaja Heidi Käyhkö tyytyväisenä.

”On hienoa, että voimme tällä tavoin tukea paikkakunnan yhdistys- ja järjestötoimintaa omistajasäätiömme, EkspSäätiön, avustuksilla. Säätiön toiminta tuo kokonaan uudenlaisen merkityksen olla myös OmaSp:n asiakkaana. Toivonkin, että yhä useampi tietäsi EkspSäätiön avustusmahdollisuuksista ja hakisi avustusta. Sen vuoksi rohkaisen kaikkia paikkakunnan järjestöjä, yhdistyksiä ja seuroja aktivoitumaan hakemuksien kanssa, kertoo OmaSp Savonlinnan palvelupäällikkö Krista-Maria Puhjo.

Lisätietoja antavat:

EkspSäätiö

toimitusjohtaja Pekka Ryynänen, puh. 040 5528406

Oma Säästöpankki Oyj

Savonlinnan palvelupäällikkö Krista-Maria Puhjo, puh. 040 6615326, krista-maria.puhjo@omasp.fi 
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.

Kaikki tapahtumat