Y-aamukahvit Joensuussa

Tapahtuma - Joensuu
21.11.2017 08:00

Mitä yrityksen tilinpäätös kertoo? Tervetuloa Y-aamukahveille kuulemaan tilinpäätöksen ja tunnuslukujen ymmärtämisestä ja tulkinnasta. 

Aika: Tiistaina 21.11.2017, klo 8.00 – 9.00
Paikka: Oma Säästöpankki Oy, Siltakatu 16

Oletko pohtinut, miten yrityksesi tekee tulosta verrattuna toimialaasi? Mietityttääkö, saatko liiketoiminnastasi kaiken mahdollisen tuloksen irti? Kertooko tuloslaskelma mielestäsi yrityksen todellisen tilan?

Y-aamukahvilla ja saat katsauksen siihen, mitä oman yrityksesi ja asiakkaasi tilinpäätöstiedot kertovat yhtiön taloudellisesta asemasta ja suorituskyvystä. Kuinka tuloslaskelmaa ja tasetta tulisi lukea ja ymmärtää?

Joensuun Tilintarkastus Oy:n toimitusjohtaja ja HT-tilintarkastaja Seppo Åkerlund sekä tilintarkastuksen asiantuntija, KTM Petri Makkonen kertovat: Kuinka tilinpäätöksen laskelmia – tasetta ja tuloslaskelmaa – tulkitaan yhtiön kannattavuuden ja rahoitusrakenteen analysoimiseksi. Kuinka tavallisimpia tunnuslukuja tulkitaan ja lasketaan vakavaraisuuden ja maksukyvyn analysoimiseksi. 

Lisäksi saat vastauksen kysymyksiin: Miksi tilikauden tulos ei ole kassavirtaa? Miksi tase-arvo on eri kuin käypä arvo? Miksi kaikki velat eivät näy taseesta?

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kaikki tapahtumat