Asiakkuus

Uuden yrittäjän rahoituspäätös syntyi Oma Säästöpankin kanssa helposti ja nopeasti

Kouvolalaisen Perttu Honkasen pitkäaikaisena haaveena oli perustaa oma hautauspalveluyritys. Yrityksen rahoitusasioita järjestäessä palaset loksahtelivat kohdalleen, kun kumppaniksi saatiin Oma Säästöpankki. Yhteistyön tuloksena sai alkunsa Hautauspalvelu Honkanen.

Perttu kilpailutti rahoitusta etsiessään viisi eri pankkia. Oma Säästöpankki erottui joukosta erityisesti asiakaspalvelullaan.

– Yhteistyö alkoi ihan puhelinsoitosta, jossa meidät toivotettiin tervetulleeksi esittelemään liikeideaa. Oma Säästöpankin kanssa henkilökemiat toimivat ja asiat loksahtivat heti kohdilleen, Perttu kertoo.

Oma Säästöpankissa uskottiin yrityksen kannattavuuteen. Pertulle tärkeintä palvelussa oli, pankkivirkailija pystyi tekemään päätöksiä samalta istumalta.

– Asiansa pääsi perustelemaan yhdelle henkillölle, joka teki heti päätöksen. Se oli käytännönläheistä ja joustavaa, ja samalla syntyi luottamus pankin ja asiakkaan välille.

OmaSp-blogi-honkanen2.jpg

OmaSp-blogi-honkanen2.jpg

 

Vakuudet kuntoon Finnveran avustuksella

Perttu kertoo yhteistyön sujuneen kokonaisuudessaan hyvin vaivattomasti. Säästöpankkia on helppo lähestyä, koska heille voi niin soittaa, lähettää sähköpostia kuin mennä käymään paikan päällä.

– Palvelu toimii, vaikka emme aina saman henkilön kanssa asioikaan. Se on sopivan pieni porukka, jossa asiakaspalvelijat tuntevat asiakkaansa, Perttu sanoo.

Yrittäjän rahoituksen vakuudet ovat aina haaste, mutta Oma Säästöpankin kautta nekin saatiin hoidettua kivuttomasti.

– Olemme saaneet heidän kauttaan kumppaniksi Finnveran, jonka asiantuntemusta pääsimme hyödyntämään, ettei tarvinnut pistää ihan viimeistä tiiltä kotitalon piipusta vakuudeksi, Perttu naurahtaa.

OmaSp-blogi-honkanen.jpg

OmaSp-blogi-honkanen.jpg

 

Huippuluokan joustavuutta

Myös Oma säästöpankin joustavuus on vakuuttanut. Jos lainaan on tarvinnut esimerkiksi joustoa tai lyhennysvapaata, on yksi puhelinsoitto riittänyt. 

– Henkilökunta on ihan parasta. Ei ole niin pientä asiaa, etteikö heille voisi soittaa, Perttu kiteyttää.

– Oma Säästöpankki on palvelussaan ystävällinen, nopea ja asiakaslähtöinen. Voin suositella erittäin lämpimästi niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, hän toteaa lopuksi.

Lue lisää Oma Säästöpankista yrityksen kumppanina

Jaa blogikirjoitus

 

Kommentit

Ihan samanlaiset kokemukset Savonlinnan konttorista omaa yritystä käynnistäessä. Perfect.