Oletko sinä etsimämme yritysrahoituksen huipputekijä?

Vastaat yritysasiakkaiden rahoituksesta ja palvelukokonaisuuksista. Keskeisenä tehtävänäsi on asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen sekä tehokas uusasiakashankinta.

Jos olet aktiivinen, asiantunteva ja työtä pelkäämättömän huipputyyppi, olet hakemamme henkilö. Edellytämme Lappeenrannan toimialueen ja yrityselämän tuntemista.

Palvelulupauksemme on tarjota asiakkaille paikkakunnan parasta palvelua. Intohimosi palvella asiakkaita on siis välttämättömyys. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista sekä ripeää. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, erinomaiset henkilöstöedut ja huipputiimin ympärillesi Lappeenrannan konttorissa.

Tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi, sekä perustelet miksi juuri sinä olet oikea valinta meidän tiimiimme. Lähetä linkki videohakemukseesi ja CV osoitteeseen ulla.oinonen@omasp.fi

Hakemukset tulee olla perillä 11.5.2018. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ma 7.5. klo 10 - 12 tai ke 9.5. klo 14 - 16, konttorinjohtaja Ulla Oinoselta, puhelin 020 7640 91.

Täytämme paikan heti kun oikea henkilö tehtävään löytyy!