Oletko sinä etsimämme yritysrahoituksen huipputekijä?

Vastaat yritys- ja henkilöasiakkaiden rahoituksesta ja palvelukokonaisuuksista. Keskeisenä tehtävänäsi on asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen sekä tehokas uusasiakashankinta.

Jos olet aktiivinen, asiantunteva ja työtä pelkäämättömän huipputyyppi, olet hakemamme henkilö. Edellytämme Joensuun toimialueen ja yrityselämän tuntemista.

Palvelulupauksemme on tarjota asiakkaille paikkakunnan parasta palvelua. Intohimosi palvella asiakkaita on siis välttämättömyys. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista sekä ripeää.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, erinomaiset henkilöstöedut ja huipputiimin ympärillesi Joensuun konttorissamme.

Tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi, sekä perustelet miksi juuri sinä olet oikea valinta meidän tiimiimme. Lähetä linkki videohakemukseesi ja CV anna-helena.kosela@omasp.fi

Hakemukset tulee olla perillä 24.6.2018. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ke 20.6. konttorinjohtaja Anna-Helena Koselalta, puhelin 020 758 2752.

Täytämme paikan heti kun oikea henkilö tehtävään löytyy!