Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin konttori

Information om kortanvändning

Alla våra kort kan användas för att betala i affärer och nätbutiker samt göra uttag i kontantautomater både i Finland och utomlands. Våra kort har dessutom en smidig kontaktlös betalningsfunktion. I kreditkort för privatkunder ingår även en kostnadsfri köpskyddsförsäkring.

Dra full nytta av ditt kort

Oma Säästöpankin asiantuntija

Kontantuttag

När du har ett bankkort kan du ta ut kontanter i automater samt i samband med köp vid kassan i K-gruppens mataffärer, Neste-stationer samt R-kiosker

Oma Säästöpankin asiakas

Kontaktlös betalning

Kontaktlös betalning är en funktion hos OmaSp:s kort som du kan använda för att betala för köp upp till 50 euro utan att knappa in din PIN-kod vid betalterminalen.

Oma Säästöpankin asiakas

Betalning på nätet

Alla bankkort från OmaSp kan användas för att betala för nätköp enkelt och säkert. För att betala krävs alltid stark autentisering med nätbankskoder.

Oma Säästöpankin pankkikortti

Köpskyddsförsäkring

Om du till exempel köper en ny möbel eller telefon med kortets kreditfunktion får du automatiskt en 180 dagars försäkring på din produkt, om den kostade mer än 50 euro.

Oma Säästöpankin asiantuntija

Säker användning av bankkort

Det är säkert att betala och ta ut kontanter med ett bankkort. Det finns dock ett antal viktiga saker du bör ta hänsyn till när du använder bankkort vid köp, i automater och i nätbutiker.

Oma Säästöpankin pankkikortti

Kortreklamation

Om du tappar bort ditt kort, det blir stulet eller om du upptäcker felaktiga korttransaktioner, ska du anmäla detta genast.

Läs mer