Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin kortti

Visa Debit är ditt bankkort utan kreditfunktion

Oma Sparbanks Visa Debit-kort är ett betalkort kopplat till ditt bankkonto, vars betalningar debiteras från bankkontot. Kortet saknar kreditfunktion.

Debiteringar direkt från kontot

Oma Sparbanks Visa Debit-kort är ett betalkort kopplat till ditt bankkonto, vars betalningar debiteras från bankkontot. Kortet saknar kreditfunktion. Med kortet kan du enkelt göra inköp och kontantuttag från automater både i Finland och utomlands. Visa Debit passar bra exempelvis som bankkort för familjens gemensamma hushållskonto. Kortet har en smidig och säker kontaktlös betalningsfunktion som du kan använda för köp som kostar mindre än 50 euro. Du använder funktionen genom att hålla kortet intill betalterminalen – ingen PIN-kod behövs. Du kan också koppla kortet till moderna tjänster för mobilbetalning. Med Debit-kortet kan du göra nätköp enkelt och säkert, eller så kan du spärra användning av kortet för nätköp. 

Kombikortet ger dig flexibilitet i vardagen 

Om du är myndig, har regelbundna inkomster och du har skött din ekonomi klanderfritt, rekommenderar vi Visa Credit/Debit-kombikortet, för mer flexibilitet i vardagen. Kombikortet innehåller ett bankkort och kreditkort i ett och samma kort, och när du betalar kan du välja vilken sida av kortet du vill använda. Exempelvis vid nätköp rekommenderar vi att du använder kombikortet för säkrare köp och betalningar. När du vill har du dessutom alltid möjlighet att använda dig av betalningstiden på kreditkortet. 

Läs mer om Visa Credit/Debit-kortetKontakt

Mer information om bankkort