Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

OmaMobiili on näppärä pankki puhelimessasi

OmaMobiilissa voit hoitaa niin omasi kuin yrityksesikin maksamiseen, tileihin ja kortteihin, lainoihin sekä varallisuuteen liittyvät asiat ajasta ja paikasta riippumatta.

Vinkkejä OmaMobiilin käyttöön 

  • Laskujen maksu hoituu nopeasti OmaMobiilissa olevalla viivakoodinlukijalla tai syöttämällä laskussa oleva virtuaaliviivakoodi. Tilaa ja hallitse e-laskuja ja ota käyttöön saapuvien e-laskujen ilmoituspalvelu. 
  • Unohtuiko kortin PIN-tunnus? Tarkistat sen kätevästi OmaMobiilista. Sovelluksessa voit myös muokata korttiesi turvarajoja. 
  • Seuraa kokonaisvarallisuuttasi OmaVarassa ja lähetä raportteja itsellesi. 
  • Tee rahastomerkintöjä ja seuraa sijoitustesi kehitystä. 
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatin tai verkkoviestin kautta. Voit myös varata ajan tapaamiseen OmaMobiilin kautta. 
  • Allekirjoita sinulle saapuvia sopimuksia. 
  • Päivitä asiakastietosi säännöllisesti. 

Miten otan OmaMobiilin käyttöön? 

OmaMobiili -sovellus on ladattavissa Play Kaupasta ja App Storesta. Käyttöönottoa varten tarvitset OmaSp:n verkkopankkitunnukset ja älypuhelimen tai tabletin. Sovellus ohjaa sinua eteenpäin käyttöönoton vaiheissa. Tässä yhteydessä sinun tulee ladata myös OmaVahvistus -sovellus, eli pankin tunnuslukusovellus. OmaMobiilissa voit jatkossa tunnistautua OmaVahvistuksella tai biometrisellä tunnisteella, kuten kasvotunnisteella. 

Oma Säästöpankin sovellus

OmaVahvistus

OmaVahvistus on OmaMobiilin tunnistussovellus. Et tarvitse enää paperisia avainlukulistoja, vaan pystyt tekemään verkko-ostoksia ja tunnistautumaan verkossa sovelluksen avulla.

Oma Säästöpankin asiantuntija

OmaVara

OmaVara on palvelu OmaMobiilin sisällä, jonka avulla voit helposti seurata talouttasi ja sen kehitystä. OmaVaran tavoitteena on innostaa ja auttaa sinua vaurastumaan. 

Katso myös