Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin konttori

Företagskonton och betalningsrörelse

Vi vill erbjuda dig och ditt företag omfattande och lättanvända företagstjänster som stöd för din företagsverksamhet. Fungerande konton, bankkort samt fakturerings- och betalningsrörelsetjänster är en grundförutsättning för företagets dagliga verksamhet. Hos oss sköts ditt företags ärenden av en personlig specialist, som sätter ihop en skräddarsydd lösning som passar just ditt företags dagliga ekonomiska ärenden.

Företagskonto

OmaSp:s mångsidiga företagskonto lämpar sig för att hantera ditt företags betalningsrörelse. Du kan koppla företagets alla betalningsrörelsetjänster, bankkort, företagsnätbank och OmaMobiili till kontot.Tillgångarna på företagskontot finns alltid till företagets förfogande utan några uttagsgränser. Du kan välja att få kontoutdragen för företagskontot elektroniskt i företagsnätbanken, på maskinspråk eller på papper. Samtliga alternativ duger som kontoutdrag avseende bokföringsskyldigheten. 

Företagskonto med kredit

Vid behov kan du öppna ett företagskonto med kredit. För ett konto med kredit krävs ett normalt förfarande för kreditbeslut och en säkerhet godkänd av banken. Företaget har tillgång till krediten på kontot fortlöpande tills maximalbeloppet uppnås. Ett företagskonto med kredit ger mer flexibilitet i hanteringen av företagets dagliga ekonomiska ärenden och garanterar företagets likviditet när det gäller kortsiktiga och säsongsspecifika finansieringsbehov. Kreditbeloppet fastställs på förhand, och ditt företag har fri tillgång till den överenskomna krediten närhelst den behövs.

Nedladdningsbart material (på finska)