Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin asiantuntija

Högkvalitativ bankservice – nära och närvarande

Hjärtligt välkommen som kund till banken med nöjda kunder! År efter år ger våra kunder oss toppbetyg som feedback för vår service. Vårt framgångsrecept är simpelt: Vi erbjuder den bästa bankservicen, individuellt och i alla våra kanaler. Valet är ditt. På riktigt.

En bank som erbjuder service? Vi fixar det.

Förstklassig service ligger oss nära om hjärtat vilket syns i hela verksamheten. Som kund hos oss kan du själv välja i vilka kanaler du vill sköta dina bankärenden. Vårt breda kontorsnätverk och våra omfattande digitala tjänster gör det möjligt för dig att uträtta dina ärenden var och när som helst. Du får alltid personlig betjäning av oss oberoende kanal och vi är anträffbara under utökade öppettider. Vi är en pålitlig partner både i vardagen och när det gäller drömmar, vare sig det handlar om bostadslån, sparande eller placeringar. 

Min egen bekanta bankspecialist? Vi har en för varje kund.

Alla förtjänar personlig betjäning. Din personliga bekanta bankspecialist sköter dina bankärenden – ta kontakt genom att ringa till direktnumret, skicka säkra meddelanden i de digitala kanalerna eller träffa hen i banken. Det är enkelt att sköta sina bankärenden när du träffar en bekant person som känner dig och ditt ärende och kan reagera snabbt på dina behov. 

Din personliga specialist sköter om vardagliga ekonomiska frågor, lösningar för sparande och placeringar inriktade på förmögenhet samt låneärenden – tillsammans med dig. Som vår företagskund sköter samma kontaktperson om bankärenden för ditt företag såväl som din familj.

Oma Säästöpankin asiantuntija

En bank med öppna dörrar? Det är vi. Varje vardag.  

Vi är en kundnära bank som är närvarande i alla dina dagliga bankärenden. Vårt breda kontorsnätverk erbjuder dig möjligheten att sköta om dina bankärenden smidigt även på plats. Dörrarna till våra kontor står öppna och vi betjänar dig i dagliga serviceärenden varje vardag utan tidsbokning. Se närmare på våra kontor och deras öppettider. Hjärtligt välkommen! 

Kontantuttag från bankens kassa? Det fixar vi. Utan tidsbokning.

Alla våra kontor har omfattande kassatjänster. Vid kassan sköter du smidigt om dina dagliga bankärenden, gör uttag och insättningar, betalar räkningar och gör kontoöverföringar. Vår kassatjänst betjänar dig varje vardag utan tidsbokning. Du kan smidigt växla pengar per post.

Lånebeslut snabbt? Det fixar vi.

Vare sig det handlar om en bostadslåneansökan eller en placeringslösning, fattar vi besluten alltid lokalt och utan dröjsmål. När du ansöker om bostadslån, renoveringslån eller billån går det snabbt att boka ett möte med någon av våra specialister. Lånebeslutet får du i bästa fall rentav samma dag. Boka en tid eller kontakta oss.

Läs mer