Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin kortti

Visa Credit-kortet ger dig flexibilitet i vardagen

Visa Credit passar dig som behöver ett kort med enbart kreditfunktion eller som har ett annat bankkort och vill ha ett separat kreditkort.

Betala med Visa Credit-kort

Med ett Visa Credit-kort kan du betala och ta ut kontanter runt om i världen i tusentals affärer och automater som har en Visa-symbol. Visa Credit är en säker lösning även för nätköp. En tilläggsfunktion som ingår automatiskt i kreditkort för privatkunder är kostnadsfri köpskyddsförsäkring på köp som kostar mer än 50 euro.

Kreditgräns och betalningstid för kreditkortet

Visa Credit-kortets maximala kreditgräns är 15 000 euro. Du får alltid i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid på den kredit du använder. Det slutgiltiga beloppet kan du återbetala i form av avbetalningar av lämplig storlek eller allt på en gång, som du själv vill. Den minsta avbetalningen är 5 % av det totala beloppet, det vill säga mängden kredit som du använde inklusive räntor och kostnader. Det är även möjligt att koppla ett parallellkort till kortet.

Hur beställer jag ett kreditkort?

Du kan få ett Visa Credit-kort om du har fyllt 18 år, är kreditvärdig och har regelbundna inkomster. Du kan enkelt beställa ett nytt kort i vårt kontor eller nätbanken när du själv vill. Du hittar formuläret Ansök om kort på sidan Ansökningar under Ärenden i nätbanken. 

Du kan ansöka om den kreditgräns du vill ha, och om den senare visar sig vara för låg för dina behov kan du ansöka om höjning av kreditgränsen.

Kontakt

Mer information om bankkort