Hoppa till huvudinnehåll
Oma Säästöpankin asiantuntija

Din egen bekanta bankspecialist? Vi har en för varje kund.

Här i OmaSp sköter din personliga specialist om vardagliga ekonomiska frågor, lösningar för sparande och placeringar inriktade på förmögenhet samt låneärenden – tillsammans med dig. Tryggt i våra digitala kanaler, via ett direktnummer eller på bankkontoret. Valet är ditt. På riktigt. Välkommen.

Din egen bekanta bankspecialist

Det är enkelt att sköta bankärenden när du träffar en bekant person som känner dig och dina ärenden. Drömmer du om ett nytt hem, en förmögnare framtid eller behöver du bara hjälp med att använda banktjänsterna?   

När du är osäker på dina ekonomiska ärenden är det bra att prata om saken med din egen bekanta bankspecialist. Hos oss på OmaSp är personlig service något som alla får. Som kund hos oss har du en personlig bankspecialist som sköter om vardagliga ekonomiska frågor, lösningar för sparande och placeringar inriktade på förmögenhet samt låneärenden – tillsammans med dig. Det ger specialisten den bästa möjliga överblicken över dina ärenden. Hos oss på OmaSp fattas även exempelvis lånebeslut snabbt, eftersom de fattas av din egen bekanta specialist på det närmaste lokalkontoret. 

Lätt att nå

När du har en egen bekant bankspecialist vet du alltid vem du kan kontakta när du vill diskutera dina framtidsplaner eller hur du ska använda banktjänsterna. Du hittar direkta kontaktuppgifter till våra specialister på våra kontors webbplatser. Du kan även boka tid för ett personligt möte antingen på ett kontor eller i form av ett nätmöte. När det gäller dagliga bankärenden kan du också kontakta vår kundtjänst via telefon eller chatt, eller så kan du skicka ett nätmeddelande till banken via nätbanken eller OmaMobiili. Vi ger dig personlig service i alla kanaler. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Katso myös