Hoppa till huvudinnehåll
OmaSp:n asiantuntija Esko Tuuppa

En helt egen företagskultur

Vår arbetsgemenskap består av en brokig skara specialister, där varje individ har en egen viktig roll. Vi stöder varandra, uppmuntrar varje person framåt och gläds tillsammans över framgångar.

Företagskulturen möjliggör vår tillväxt

Vår unika företagskultur är en drivfaktor för vår rekordartade tillväxt som bank, arbetsgemenskap och på individnivå. Vi investerar i att rätt personer har rätt arbetsuppgifter hos oss och vi är motiverade att utveckla vår verksamhet tillsammans. Samtidigt kan vi lyfta fram besvärliga frågor och ändra på riktningen när det är nödvändigt.

Gott humör smittar

Hos oss möter vi både kunder och kollegor med entusiasm och ett gott humör. Parallellt med vår egen framgångshistoria vill vi också stöda våra kollegors framgångar. Vi är alla förenade av viljan att arbeta mot ett gemensamt mål och ändamål.

Vårt arbetssätt är starkt format av eget initiativ och mod att ta tag i saker. Vi ser nya möjligheter i vårt arbete och är också beredda på att fatta tuffa beslut. Vårt effektiva arbetssätt grundar sig på snabbt beslutsfattande och vår skicklighet att göra vårt arbete enkelt och okomplicerat. 

Katso myös