Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin konttori

Tietoa kortin käytöstä

Kaikilla korteillamme voit maksaa liikkeissä ja verkkokaupoissa sekä nostaa käteistä automaateista Suomessa ja ulkomailla. Korteissamme on myös näppärä lähimaksuominaisuus. Henkilöasiakkaiden luottokortteihin sisältyy myös maksuton Ostoturvavakuutus.

Ota kaikki hyöty irti kortistasi

Oma Säästöpankin asiantuntija

Käteisnostot

Kun käytössäsi on pankkikortti, voit nostaa käteistä rahaa automaateilta sekä ostojen yhteydessä K-ryhmän ruokakauppojen kassalta, Neste-asemilta sekä R-kioskeista. 

Oma Säästöpankin asiakas

Lähimaksaminen

Lähimaksaminen on OmaSp:n kortteihin liitetty ominaisuus, jonka avulla voit maksaa ostoksesi 50 euroon asti maksupäätteellä ilman tunnusluvun näppäilyä. 

Oma Säästöpankin asiakas

Maksaminen verkossa

OmaSp:n kaikilla pankkikorteilla maksat verkko-ostoksia turvallisesti ja helposti. Maksaessasi tarvitset aina pankkitunnukset vahvaa tunnistautumista varten.

Oma Säästöpankin pankkikortti

Ostoturvavakuutus

Ostaessasi esimerkiksi uuden huonekalun tai puhelimen kortin luotto-ominaisuudella, saat ostamallesi yli 50 euroa maksavalle tuotteelle automaattisesti vakuutuksen 180 päivän ajaksi. 

Oma Säästöpankin asiantuntija

Pankkikortin turvallinen käyttö

Pankkikortilla maksaminen ja käteisen nostaminen on turvallista. Huomioithan kuitenkin muutaman tärkeän seikan, kun käytät pankkikorttia ostoksilla, automaatilla ja verkkokaupoissa.

Oma Säästöpankin pankkikortti

Korttireklamaatio

Jos korttisi katoaa, se varastetaan tai huomaat kortilla virheellisiä korttitapahtumia, toimi välittömästi.

Katso myös

    Henkilöasiakas