Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin kortti

Visa Credit/Debit -kortti on paras pankkikortti arkeesi

Arjen pyörittäminen on helppoa ja joustavaa Visa Credit/Debit -kortilla. Korttia käyttäessäsi päätät itse, maksatko ostoksesi suoraan tililtäsi vai luotolta.

Miksi Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti on hyvä valinta?

Yhdistelmäkortilla saat enemmän turvaa ostoksillesi ja maksamiseen. Kortissa on kaksi ominaisuutta: tavallinen maksukortti sekä luottokortti sovitulla luottorajalla. Kortti on kätevä apu äkillisissä hankinnoissa ja talouden suunnitelmallisessa hoidossa.  

Kortti kulkee aina taskussasi, joten sinun ei tarvitse tarpeen tullessa turvautua muihin osamaksuluottoihin. Kun maksat luotolla, saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Kortti toimii vararahastona aina, kun tarvitset käyttöösi hieman ylimääräistä rahaa. Voit siirtää Credit-puolelta käyttövaroja tilillesi ja tehdä maksuja takaisin kortillesi kätevästi verkko- ja mobiilipankissasi.

Takaisinmaksun hoidat joustavasti taloutesi ehdoilla, minimilyhennys on 5 % kokonaissummasta. Henkilöasiakkaiden luottokortteihin sisältyy automaattisena lisäominaisuutena maksuton ostoturvavakuutus, jolla voit turvata yli 50 euroa maksavat ostoksesi.  

Visa Credit/Debit -kortilla maksaminen ja käteisen nostaminen onnistuu ympäri maailmaa tuhansissa Visa-tunnuksin varustetuissa liikkeissä sekä automaateilla. Kortilla maksat turvallisesti myös verkossa ja kätevän lähimaksuominaisuuden ansiosta pienet ostokset hoituvat nopeasti ja turvallisesti ilman tunnuslukua. Korttiin on mahdollista liittää rinnakkaiskortti.  

Kuinka tilaan Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortin? 

Yhdistelmäkortin voi saada 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Jos olet kotimaan korkeakouluopiskelija, voit saada myös opiskelijan luottokortin. Uuden kortin tilaaminen onnistuu helposti konttorissamme tai verkkopankissasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Uutta korttia voit hakea verkkopankissasi Hae korttia- lomakkeella. Lomakkeen löydät Asiointi-välilehdeltä Hakemukset-sivulta. Voit hakea kortille haluamaasi luottorajaa, ja jos se myöhemmin osoittautuu tarpeisiisi nähden liian pieneksi, voit hakea luottorajan korotusta.  

Ota yhteyttä

Katso myös