Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiakas

Remonttilaina kodin kunnostamiseen

Puriko sisustuskärpänen vai onko vihdoin aika päivittää kellastuneet keittiön kaapit? Remonttilainallamme toteutat kodin pienemmät ja suuremmat muutokset. Räätälöimme lainan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kokeile remonttilainalaskuriamme.

Kannattaako ottaa remonttilainaa? 

Kodin tarpeellisia remontteja ei kannata lykätä loputtomiin, sillä monesti järkevällä remontoinnilla kodin käyttöikää voidaan pidentää. Hyvin suunniteltu ja toteutettu remontti voi myös nostaa kodin arvoa ja lisätä asumismukavuutta. Kodin remontti on sijoitus tulevaisuuteen kuten asuntolainakin. Suuremmat, esimerkiksi energiatehokkuuteen vaikuttavat remontit, ovat panostuksia, joista lompakkosi kiittää myöhemmin. 

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada? 

Remonttilainan suunnittelu lähtee aina liikkeelle lainatarpeestasi. Sopiva lainamäärä arvioidaan aina tapauskohtaisesti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. Meille on tärkeää, etteivät lainanhoitokulut rasita talouttasi kohtuuttomasti, vaan rahaa jää myös muuhun elämiseen.  

Lainan määrään vaikuttavat myös käytettävissä olevat vakuudet. Remonttilainan vakuutena käytetään pääasiassa asunto-omaisuutta, kuten kotia, sijoitusasuntoa tai mökkiä. Asunnon ei tarvitse olla velaton, jotta sitä voidaan tarjota vakuudeksi lainalle. Lainan vakuutena voidaan käyttää myös muita vakuuslajeja, joiden käyttö arvioidaan tapauskohtaisesti. 

Remonttilaina sijoitusasuntoon 

Remonttilaina sopii hyvin myös sijoitusasuntoon. Asuntosijoittaja voi saada sijoitusasuntoonsa arvonnousua tekemällä remontin, joka nostaa asunnon varustelutasoa ja kuntoa. Asunnon arvo voi nousta oikein tehdyllä remontilla nopeastikin ja tehty remontti voi parantaa asunnon vuokrattavuutta ja vuokratuottoja.  

Asuntolaina vai remonttilaina? 

Tiesithän, että esimerkiksi isommissa peruskorjauksissa sinulla on mahdollisuus rahoittaa muutokset asuntolainalla? Peruskorjaukset ovat rakentamis-, parannus- tai uusimistöitä, jotka muuttavat talon perustuksia ja kantavia rakenteita, vesikattoa, lämmitys-, ja ilmanvaihtojärjestelmää, vesi- ja viemärilaitteita, kiinteistön sähköjärjestelmää tai tilojen käyttötarkoitusta. Asuntolainan rinnalle voit ottaa myös remonttilainaa niihin kuluihin, jotka eivät kuulu peruskorjauksen piiriin. Ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme rakentamaan juuri sinun remonttiisi sopivan lainaratkaisun! 

Turvaa lainasi lainaturvalla  

Suosittelemme aina lainallesi lainaturvaa, sillä se on pieni hinta mielenrauhasta. Lainaturva auttaa sinua ja perhettäsi, jos tulosi yllättäen pienenevät esimerkiksi tapaturman, sairauden tai työttömyyden vuoksi ja lainan takaisinmaksu vaarantuu. 

Katso myös