Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin kortti

Luottokortti opiskelijalle tuo joustoa opiskelubudjettiisi

Korkeakouluopiskelijana voit hakea opiskelijan Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia.

Luottokortti opiskelijalle

Korkeakouluopiskelijana voit hakea opiskelijan Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia. Riittää, että olet vastaanottanut opiskelupaikan kotimaisessa korkeakoulussa, olet OmaSp:n asiakas eikä sinulla ole luottohäiriömerkintöjä. Esimerkiksi ilman opiskelupaikkaa luotollisen kortin myöntäminen edellyttää vakituista työsuhdetta ja säännöllisiä palkkatuloja. Opiskelijana sinulla on siis mahdollisuus saada luottokortin hyödyt käyttöösi jo opiskeluaikana.

Visa Credit/Debit -korttiOta yhteyttä

 

Opiskelijan luottokortin ominaisuudet

Opiskelijan luottokortti on Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti, jossa on 2000 euron luottoraja. Yhdistelmäkorttia käyttäessäsi päätät itse, maksatko ostoksesi suoraan tililtäsi vai luotto-ominaisuudella. Kun maksat luotolla, saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä luottotililtäsi siirtoja käyttötilillesi kätevästi OmaMobiilissa tai verkkopankissa. Takaisinmaksun hoidat joustavasti taloutesi ehdoilla. Minimilyhennys on 5 % kokonaissummasta, eli käytetyn luoton määrästä sisältäen korot ja kulut. 

Oma Säästöpankin haalarimerkit

Ostoturvavakuutus ja luottokortti verkko-ostoissa

Mikä voisi olla kurjempaa kuin upouuden kännykän putoaminen ja rikkoontuminen? Luotto-ominaisuudella maksettuihin ostoksiin sisältyy automaattisesti ostoturvavakuutus. Ostaessasi esimerkiksi uuden huonekalun tai puhelimen kortin luotto-ominaisuudella saat ostamallesi yli 50 euroa maksavalle tuotteelle vakuutuksen 180 päivän ajaksi. Vakuutus korvaa tuotteen vahingoittumisen tai varkauden vakuutusehtojen mukaisesti 2 500 euroon asti ilman omavastuuta.  

Suosittelemme myös luotto-ominaisuuden käyttöä verkkomaksamisessa, jolloin luottokorttiyhtiö toimii omien rahojesi ja verkkokaupan välissä. Jos olet maksanut ostoksesi luotolla ja et saa maksamaasi palvelua tai tuotetta esimerkiksi myyjän konkurssin vuoksi, voit hakea korvausta luottokorttiyhtiöltä. 

 

Lisätietoja opiskelijan luottokortista

  1. Kun olet vastaanottanut opiskelupaikan, tee korttihakemus verkkopankissa tai konttorissamme. 
  2. Valitse korttihakemuksella Visa Debit/Credit -kortti ja täytä lomake huolellisesti. Valitse sosioekonomiseksi asemaksi opiskelija. 
  3. Toimita todistus opiskelupaikan vastaanottamisesta tai opintosuoritusote, mikäli opiskelut ovat jo käynnissä. Todistuksen voit toimittaa verkkopankkiviestin liitteenä tai paperisena lähimmälle konttorillesi. 
  4. Kortti tulee sinulle postitse, samoin kortin PIN-tunnus erillisenä kirjeenä. 

Katso myös