Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Verkkomaksupalvelu yrityksen verkkokauppaan

Tarjoa asiakkaillesi vaivaton ja turvallinen tapa maksaa verkossa.

Verkkomaksupalvelu hyödyttää niin yritystä kuin asiakastakin 

Verkkomaksupalvelun avulla tarjoat yrityksesi asiakkaille helpon tavan maksaa ostoksia verkossa. Yrityksesi tarvitsee omaan verkkokauppaansa vain OmaSp:n maksupainikkeen, josta klikkaamalla asiakas voi suorittaa maksun omilla verkkopankkitunnuksillaan.  

Verkkomaksupalvelussamme maksutapahtuman tiedot ja suoritettu summa välittyvät yrityksesi tietoon heti. Suorituksen voit tarkistaa myös tulevalta tiliotteelta tai tapahtumaluettelosta. Palveluun on liitettävissä myös kysely- ja palautustoiminto, jonka avulla voit varmistua epäonnistuneesta maksutapahtumasta välittömästi. Palautustoiminnolla voit tarvittaessa palauttaa asiakkaalle aiheettoman maksun. 

Pankki tunnistaa maksajan luotettavasti yrityksesi puolesta. Verkkomaksupalvelu on asiakkaittesi käytettävissä ympäri vuorokauden, mikä mahdollistaa entistä joustavamman palvelun. Turvallisuutta verkkomaksupalveluun tuo SSL-salausmenetelmä, joka varmistaa, etteivät ulkopuoliset pääse lukemaan tai muuttamaan välitettäviä tietoja.  

Verkkomaksupalvelun edut yrityksellesi 

  1. Maksunapin käyttäminen on asiakkaalle helppoa. Se on jo vakiintunut verkkomaksamisen muoto ja käyttö on tuttua useimmille asiakkaille. 
  2. Palvelun käyttö on turvallista. Pankki myös tunnistaa maksajan luotettavasti puolestasi. 
  3. Verkkomaksupalvelun ansiosta saat maksun yrityksesi tilille ennen tuotteen lähetystä. 
  4. Tieto saapuneesta maksusta tulee yrityksellesi välittömästi. 
  5. Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden. 

Ota verkkomaksupalvelu käyttöösi 

 Saat palvelun yrityksesi käyttöön ottamalla meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan juuri sinun yrityksellesi parhaat maksamisen ratkaisut! 

Käyttöohje ja palvelukuvaus

 Oma Säästöpankin verkkomaksupalvelun tuottaa Oy Samlink Ab. 

 Huomioithan, että palvelun käyttö edellyttää yrityksesi järjestelmältä SSL-salausta ja kykyä muodostaa www-tekniikalla elektroninen lasku sekä OmaSp:n verkkomaksun vaatimat tiedot. Palvelun mobiilikäytettävyys ei vaadi erillistä palvelusopimusta.  

Ladattavat aineistot

Katso myös