Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin kortti

Visa Credit -luottokortti tuo joustoa arkeen

Visa Credit -kortti sopii sinulle, kun tarvitset korttiisi vain luotto-ominaisuuden tai haluat erillisen luotollisen kortin toisen pankkikortin rinnalle.

Visa Credit -luottokortilla maksaminen

Visa Credit -kortilla maksaminen ja käteisen nostaminen onnistuvat ympäri maailmaa tuhansissa Visa-tunnuksin varustetuissa liikkeissä sekä automaateilla. Myös verkko-ostosten tekoon Visa Credit on turvallinen ratkaisu. Henkilöasiakkaiden luottokortteihin sisältyy automaattisena lisäominaisuutena maksuton Ostoturvavakuutus, jolla voit turvata yli 50 euroa maksavat ostoksesi.

Luottokortin luottoraja ja maksuaika

Visa Credit -kortin luottoraja voi olla maksimissaan 15 000 euroa. Käyttämällesi luotolle saat aina keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Loppusumman maksat takaisin sinulle sopivissa erissä tai halutessasi kerralla. Minimilyhennys on 5 % kokonaissummasta, eli käytetyn luoton määrästä sisältäen korot ja kulut. Korttiin on myös mahdollista liittää rinnakkaiskortti.

Kuinka tilaan luottokortin?

Visa Credit -kortin voi saada 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Uuden kortin tilaaminen onnistuu helposti konttorissamme tai verkkopankissasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hae korttia- lomakkeen löydät verkkopankistasi Asiointi-välilehdeltä hakemukset-sivulta.  

Voit hakea kortille haluamaasi luottorajaa, ja jos se myöhemmin osoittautuu tarpeisiisi nähden liian pieneksi, voit hakea luottorajan korotusta.

Ota yhteyttä

Lisätietoja pankkikorteista

    Henkilöasiakas