Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin kortti

Visa Debit on pankkikorttisi ilman luotto-ominaisuutta

Oma Säästöpankin Visa Debit -kortti on pankkitiliisi kytketty maksukortti, jonka maksutapahtuma veloitetaan pankkitililtäsi. Luotto-ominaisuutta kortissa ei ole.

Veloitukset suoraan tililtäsi

Oma Säästöpankin Visa Debit -kortti on pankkitiliisi kytketty maksukortti, jonka maksutapahtuma veloitetaan pankkitililtäsi. Luotto-ominaisuutta kortissa ei ole. Teet kortilla kätevästi ostoja ja nostat rahaa automaatista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Visa Debit sopii hyvin esimerkiksi perheen yhteisen taloustilin pankkikortiksi. Kortissa on kätevä lähimaksuominaisuus, jolla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti lähimaksuna viemällä korttisi lähelle maksupäätettä, jolloin PIN-tunnusta ei tarvita. Voit myös liittää kortin moderneihin mobiilimaksamisen palveluihin. Debit-kortilla verkko-ostot onnistuvat kätevästi ja turvallisesti tai voit myös halutessasi estää kortin käytön verkko-ostoihin. 

Yhdistelmäkortti tuo joustavuutta arkeesi 

Jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, suosittelemme sinulle Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia, joka tuo joustavuutta arkeesi. Yhdistelmäkortissa on pankkikortti ja luottokortti yhdessä kortissa ja maksaessasi voit päättää kumpaa puolta kortista käytät. Esimerkiksi verkko-ostoihin yhdistelmäkortin käyttö on suositeltavaa, sillä saat siitä enemmän turvaa ostoksillesi ja maksamiseen. Sinulla on myös aina halutessasi mahdollisuus hyödyntää luottokortin maksuaikaa. 

Tutustu Visa Credit/Debit -korttiinOta yhteyttä

Lisätietoja pankkikorteista

    Henkilöasiakas