Hyppää pääsisältöön
Lenkkeilijä sitoo kengännauhoja Garmin kello ranteessaan.

Garmin Pay -vaivatonta maksamista älykellollasi

Garmin Paylla maksaminen on helppoa ja turvallista.

Garmin Payn käyttäminen

Garmin Pay on käytettävissä siihen yhteen soveltuvissa Garmin äly- ja urheilukelloissa. Sen käyttö on turvallista ja helppoa. Maksaaksesi Garmin laitteellasi älykello tulee tuoda maksupäätteen lähelle, jolloin maksu rekisteröityy kortille. Ennen Garmin älykellolla maksamista tulee tunnistautua suojakoodilla. Tunnistautuminen on voimassa enintään 24 tuntia. Tunnistautuminen tulee tehdä uudelleen myös silloin, kun Garmin älykello irrotetaan ranteesta, eikä älykello enää rekisteröi käyttäjän sykettä.

Näin otat Garmin Payn käyttöön

Voit lisätä kortin Garmin Payhin Garmin Connect -sovelluksessa. Garmin Payn käyttöönoton edellytyksenä on, että Garmin älykellosi tukee Garmin Payn käyttöä.

1. Lataa Garmin Connect -sovellus älypuhelimeesi sovelluskaupasta

2. Valitse sovelluksessa Garmin Pay>Lisää kortti

3. Seuraa annettuja ohjeita kortin lisäämiseen

4. Vahvista kortin lisääminen sovellukseen tekstiviestitse saapuvalla kertakäyttökoodilla

Näin maksat Garmin Paylla maksupäätteellä


1. Paina Garmin älykellosi sivupainiketta avataksesi Garmin Pay -sovelluksen

2. Maksun hyväksyminen vaatii PIN-koodin vuorokauden ensimmäistä maksua tehdessä. PIN-koodi vaaditaan myös joka kerta kun kello puetaan uudelleen ranteeseen.

3. Mikäli olet liittänyt Garmin lompakkoon useita kortteja, valitse oikea kortti

4. Pidä Garmin älykellosi maksupäätteen lähellä maksun tekemiseksi

Kysymyksiä ja vastauksia Garmin Paysta

Garmin Pay on lähimaksuratkaisu, joka toimii yhteensopivilla Garmin äly- ja urheilukelloilla maksamiseen kaupoissa.

Käyttääksesi Garmin Payta sinulla tulee olla OmaSp:n pankkikortti ja Garmin Payta tukeva äly- tai urheilukello. Garmin laitteeseen tulee ladata Garmin Connect -sovellus kortin lisäämiseksi Garmin Payhin.

Garmin Paylla voit maksaa kaupoissa, joissa lähimaksaminen on käytössä.

Garmin Paylla voit tehdä kaiken suuruiset ostot kortille asettamiesi turvarajojen puitteissa.

Garmin Paylla maksaminen on turvallista. Kun maksat Garmin Paylla Garmin Pay käyttää laitekohtaisia numeroita ja yksilöllisiä tunnisteita. Korttinumeroasi ei koskaan tallenneta laitteellesi. Korttinumerosi ei välity Garminille eikä kauppiaalle. Garmin Pay ei säilytä itsellään tapahtumatietoja, jotka voidaan liittää kortinhaltijaan varmistaakseen yksityisyydensuojasi.

Jos laitteesi katoaa, ota yhteyttä ympäri vuorokauden palvelevaan sulkupalveluun +358 20 333. Sulkupalvelu voi poistaa kortin tiedot sovelluksesta, jolloin sinun ei tarvitse tilata uutta fyysistä korttia.

Kortin katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi sulkupalveluumme +358 20 333. Kun kortti suljetaan, sillä ei voi enää maksaa ostoksia Garmin Paylla.

Garmin Paylla suoritetuista maksuista ei peritä palvelumaksua eikä kaupoilla ole lupaa periä lisämaksua Garmin Payn käytöstä maksutapana.

Lue lisää

    Henkilöasiakas