Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin konttori

Yritystilit ja maksuliikenne

Haluamme tarjota sinulle ja yrityksellesi kattavat ja helppokäyttöiset yrityspalvelut liiketoimintasi tueksi. Toimivat tilit, pankkikortit ja laskutus- sekä maksuliikennepalvelut ovat perusedellytys yrityksen päivittäiselle toiminnalle. Meillä yrityksesi asioita hoitaa oma asiantuntija, joka räätälöi juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun arjen raha-asioiden hoitamiseen.

Yritystili 

OmaSp:n monipuolinen yritystili sopii yrityksesi maksuliikenteen hoitoon. Voit kytkeä siihen kaikki yrityksesi maksuliikennepalvelut, pankkikortit, yritysverkkopankin sekä OmaMobiili-sovelluksen. Yritystilin varat ovat aina yrityksesi käytössä ilman nostorajoituksia. Yritystilin tiliotteen voit valita sähköisenä yritysverkkopankkiin, konekielisenä tiliotteena tai paperitiliotteena. Kaikki vaihtoehdot käyvät kirjanpitovelvollisen tiliotteena. 

Luotollinen yritystili 

Saat yrityksellesi halutessasi myös luotollisen yritystilin. Luotollinen tili edellyttää normaalia luottopäätösmenettelyä ja pankin hyväksymää vakuutta. Tiliin liitetty luotto on yrityksesi käytössä jatkuvasti sovittuun enimmäismäärään saakka. Luotollinen yritystili tuo arjen raha-asioihin joustavuutta ja sen avulla varmistat yrityksesi maksuvalmiuden lyhytaikaisissa ja kausiluonteisissa rahoitustarpeissa. Luoton määrä sovitaan ennakkoon ja sovittu luotto on tarpeen tullen vapaasti yrityksesi käytössä. 

    Henkilöasiakas