Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin norppamaskotti

Autolaina pankista huomioi taloutesi kokonaisuuden

Onko haaveissasi uusi auto, perheen kakkosauto tai oma menopeli nuorelle? Autolaina kannattaa hakea pankista, sillä se huomioi taloutesi kokonaisuuden ja saat elämäntilanteeseesi mitoitetun autolainan nopeasti omalta asiantuntijaltasi.

Yksilöllinen autolaina

Meille on tärkeää, että sinulle jää rahaa elämiseen myös lainanmaksun rinnalla. Siksi autolainammekin on yksilöllinen. Pystyt sopimaan kanssamme kätevästi mahdollisista maksusuunnitelman muutoksista ja auto on heti sinun nimissäsi, kun kaupat on tehty. 

Autolaina suunnitellaan aina tarpeisiisi sopivaksi. Huomioimme lainaratkaisussa taloutesi tulot ja menot, suunnitellun takaisinmaksuajan ja lainan vakuudet. Autolainan vakuutena voi hyödyntää esimerkiksi asuntoa, henkilötakausta tai talletuksia. Eri omaisuuslajit ovat vakuuksina hieman eriarvoisia ja niiden käyttöä lainan vakuutena arvioidaan tapauskohtaisesti. 
 

Miten haen autolainaa? 

Kun suunnittelet auton ostamista voit olla meihin yhteydessä jo hyvissä ajoin ennen ostopäätöstä. Kun haet lainapäätöksen etukäteen, pääset heti autokaupoille, kun sopiva auto on löytynyt. Voit käydä lainakeskusteluja oman asiantuntijasi kanssa joustavasti sinulle sopivalla tavalla verkossa tai paikan päällä konttorissamme.  

Lainalaskurilla lasket järkevän autolainan 

Eri rahoitusvaihtoehtojen selvittäminen on järkevää, kun suunnittelet auton hankintaa. Autolainalaskurillamme voit kokeilla, miten erilaiset korot ja takaisinmaksuajat vaikuttavat maksusuunnitelmaasi. Suunnittelemme mielellämme kanssasi juuri sinulle sopivan asuntolainan taloutesi tulot, vakuudet ja lainan maksimimäärän huomioiden. Voit varata ajan tai ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, niin rakennamme juuri sinulle sopivan autolainaratkaisun. 

Katso myös