Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Joustoluotto - kulutusluotto pankista

Joustoluotto on luotettava kulutusluotto arjen suurempiin hankintoihin sekä elämän yllättäviin käänteisiin.

Kulutusluotolla joustoa arjessa ja unelmissa

Joustoluotto voidaan neuvotella valmiiksi jo ennen varsinaista lainantarvetta, jolloin voit nostaa Joustoluottoa tarvittaessa – juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset. 

Joustoluotto sopii hyvin myös isompien suunnitelmien ja hankintojen toteuttamiseen, sillä joustoluottoa voidaan myöntää aina 20 000 euroon saakka. Joustoluotossa myös takaisinmaksu on joustavaa: voit halutessasi maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai koko joustoluoton kerralla pois.  

Voimme myöntää sinulle Joustoluottoa, kun pysyvä asuinpaikkasi on Suomessa ja sinulla on OmaSp:n kokonaisasiakkuus. Sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. 

Miten Joustoluotto toimii? 

Joustoluotto on kulutusluotto, joka sopii hyvin pienempiin lainatarpeisiin, kuten lomamatkoihin tai arjen menoihin. Voit sopia Joustoluotosta ja sen maksuajasta pankin asiantuntijan kanssa. Lainan kustannukset muodostuvat lainan korosta eli viitekorosta ja pankin marginaalista sekä lainan vuosimaksusta. Saat käyttöösi sovitun luottorajan, jonka jälkeen voit nostaa rahaa verkkopankissasi. Rahat näkyvät tililläsi välittömästi.

Voit maksaa Joustoluottoa takaisin maksusuunnitelman mukaisesti esimerkiksi kuukausittain tai vaikka muutaman kuukauden välein. Voit myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa lainan kerralla pois. Luottoa vapautuu uudelleen nostettavaksi sen lyhentämisen myötä ja silloin kun lainaa ei ole käytössä, siitä maksetaan ainoastaan vuosimaksu. Joustoluotto on kirjaimellisesti joustava lainatuote.  

Katso myös